60-dagen-tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

60-dagen-tevredenheidsgarantie

Jumbo Sports geeft 60-dagen-tevredenheidsgarantie bij aankoop van golfclubs, golfschoenen, hockeysticks, hockeyschoenen, ski’s, snowboards, skischoenen en snowboardschoenen n.a.v. een clubfitting, stickfitting of schoenfitting door één van onze specialisten in één van onze vestigingen. Dit houdt in dat de klant binnen 60 dagen na de aankoopdatum kan terugkomen in de vestiging waar hij/zij het product heeft aangekocht, met de reden waarom het gekochte product niet naar wens is. Lees hieronder alles over de voorwaarden per productgroep.

Golf

Golfclubs
Bij aankoop van een golfclub op basis van een clubfitting en de adviezen van onze clubfitters, profiteer je van onze 60-dagen-tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat, als je na de clubfitting en het advies niet tevreden bent, wij de golfclub(s) aanpassen totdat deze perfect aansluit(en) op jouw behoeften en voorkeuren. Ons doel is om jou altijd de best mogelijke golfervaring te bieden met de perfect passende golfclub(s). Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Golfschoenen
Bij aankoop van een paar golfschoenen op basis van een schoenfitting en de adviezen van onze specialisten, profiteer je van onze 60-dagen-tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat, als je na de schoenfitting en het advies niet tevreden bent, de golfschoenen kunt omruilen voor een ander paar golfschoenen dat beter aansluiten op jouw wensen en behoeften. Ons doel is om jou altijd te voorzien van golfschoenen die zorgen voor een optimale spelervaring.

Hockey

Hockeysticks
Bij aankoop van een hockeystick op basis van een stickfitting en de adviezen van onze specialisten, profiteer je van onze 60-dagen-tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat, als je na de stickfitting en het advies niet tevreden bent, wij met jou gaan kijken naar een alternatief. Ons doel is om jou altijd de best mogelijke hockeyervaring te bieden met een hockeystick die perfect bij jouw speelstijl past.

Hockeyschoenen
Bij aankoop van een paar hockeyschoenen op basis van een schoenfitting en de adviezen van onze specialisten, profiteer je van onze 60-dagen-tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat, als je na de schoenfitting en het advies niet tevreden bent, wij wij ervoor dat je de schoenen kunt omruilen voor een ander paar hockeyschoenen dat beter aansluit op jouw wensen en behoeften. Ons doel is om jou altijd te voorzien van hockeyschoenen die het best bij jouw hockeyspel passen.  

Wintersport

Ski- en snowboardschoenen
Wanneer de klant op basis van een 3D-scan en de adviezen van één van onze wintersportspecialisten skischoenen of snowboardschoenen heeft gekocht, geldt de 60-dagen-tevredenheidsgarantie. Jumbo Sports zal het product terugnemen minus het bedrag dat de klant aan huur van de skischoenen of snowboardschoenen kwijt zou zijn geweest. Het terug te ontvangen bedrag zal in de vorm van een giftcard vergoed worden die enkel te besteden is op wintersport hardgoods.

Ski’s en snowboards
Wanneer de klant op basis van de adviezen van één van onze wintersportspecialisten ski’s of een snowboard heeft gekocht, geldt de 60-dagen-tevredenheidsgarantie. Jumbo Sports zal het product terugnemen minus het bedrag dat de klant aan huur van de ski of snowboard kwijt zou zijn geweest. Het terug te ontvangen bedrag zal in de vorm van een giftcard vergoed worden die enkel te besteden is op wintersport hardgoods.

*Aankoopbedrag ski’s tussen € 300 en €500 – huurbedrag €100.00

Aankoopbedrag ski’s tussen €500 en €800 -  huurbedrag €150.00

Aankoopbedrag ski’s tussen €800 en €1500 – huurbedrag  €200.00