Asics

JS_Category_Merkenpagina_Asics_1900x500

Asics, het toonaangevende Japanse sportmerk, heeft zijn stempel gedrukt op de wereld van hockey. Oorspronkelijk bekend om innovatieve hardloopschoenen, heeft Asics met succes zijn expertise uitgebreid naar andere sportdisciplines, waaronder hockey. Met meer dan zes decennia ervaring in het produceren van hoogwaardige sportschoenen, heeft Asics een sterke aanwezigheid opgebouwd in de hockeywereld. Het merk biedt prestatiegerichte schoenen die voldoen aan de eisen van zowel professionele als amateurhockeyers. Asics is een betrouwbare keuze geworden voor atleten die duurzaamheid, functionaliteit, stijl en comfort zoeken.

Wat Asics onderscheidt in de hockeywereld is de voortdurende inzet voor innovatie. Door geavanceerde technologieën te integreren, zoals dempingssystemen en verbeterde gripstructuren, biedt Asics atleten het beste gereedschap voor optimale prestaties op het veld. Door te luisteren naar feedback evolueert Asics zijn ontwerpen voortdurend om aan de veranderende behoeften van de hockeygemeenschap te voldoen. Asics begrijpt de diversiteit van hockeyomgevingen en ontwerpt schoenen die geschikt zijn voor verschillende speelomstandigheden, van kunstgras tot natuurlijk gras. De combinatie van technische excellentie en esthetisch design maakt Asics een onderscheidende kracht in de hockeywereld, waar prestatie en stijl samenkomen. Kortom, Asics heeft met succes zijn reputatie als toonaangevend sportmerk gevestigd, zowel in de hardloop- als de hockeywereld. Met voortdurende toewijding aan innovatie blijft Asics een vertrouwd merk voor hockeyers die streven naar uitmuntendheid op het veld.

The Odyssey Putters

Technologie voor Grip en Stabiliteit  

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

ASICS-1080x1080-shoes-detailAC

Asics heeft zich opmerkelijk onderscheiden door voortdurende innovatie op het gebied van geavanceerde technologieën, vooral wat betreft grip en stabiliteit in hun hockeyschoenen. Een uitstekend voorbeeld van deze toewijding is te vinden in de Asics Gel-Lethal Field 4. Deze hockeyschoen belichaamt de hoogwaardige technologische ontwikkelingen die Asics heeft geïntegreerd om de prestaties van hockeyers te verbeteren.

Wat de Gel-Lethal Field 4 onderscheidt, is de zorgvuldig ontworpen zool die een indrukwekkende grip en stabiliteit biedt. Deze eigenschappen zijn van cruciaal belang voor hockeyers, aangezien ze hen helpen om controle te behouden tijdens intense momenten, zoals snelle sprints en scherpe bochten op het veld. De speciale zooltechnologie van Asics biedt niet alleen betrouwbare grip op verschillende ondergronden, maar zorgt ook voor stabiliteit bij plotselinge bewegingen, waardoor spelers met vertrouwen en precisie kunnen reageren op de dynamiek van het spel.

De doordachte constructie van de Gel-Lethal Field 4 getuigt van Asics' diepgaande begrip van de unieke vereisten van het hockeyspel. De schoen biedt niet alleen technische voordelen, maar combineert deze ook met comfort en duurzaamheid. Het bovenwerk is vaak vervaardigd met ademende materialen, waardoor de voeten van de spelers comfortabel blijven, zelfs tijdens intense wedstrijden.

De Asics Gel-Lethal Field 4 illustreert daarmee Asics' voortdurende inzet om hockeyschoenen te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste normen van prestaties en functionaliteit. Door geavanceerde technologieën te integreren, streeft Asics ernaar om de spelervaring te verbeteren en atleten de middelen te bieden om hun volledige potentieel op het hockeyveld te benutten. 

 

 

Verbeterde Schokabsorptie 

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

In de voortdurende zoektocht naar optimale prestaties en comfort in hockeyschoeisel heeft Asics zich opvallend weten te onderscheiden door de integratie van een innovatieve technologie: verbeterde schokabsorptie. Een paradigmatisch voorbeeld van deze vooruitstrevende aanpak is te vinden in de Asics Gel-Hockey Typhoon 3. Deze hockeyschoen belichaamt de voortreffelijkheid van Asics op het gebied van technologische innovatie en draagt bij aan een verhoogd niveau van spelerscomfort en prestaties op het hockeyveld.

Wat de Gel-Hockey Typhoon 3 onderscheidt, gaat verder dan een louter esthetische en functionele benadering. Deze schoen is doordrenkt met geavanceerde dempingstechnologieën die zijn ontworpen om de impact van harde hockeyballen en de belasting van constant rennen op het veld effectief te verminderen. De eigenschappen van de Gel-Hockey Typhoon 3 vertalen zich direct naar het spel op het veld. De verminderde impact van harde ballen en intensieve sprints resulteert niet alleen in minder vermoeidheid bij de speler, maar draagt ook bij aan een verbeterde wendbaarheid gedurende de volledige wedstrijd. Spelers kunnen zich met meer vertrouwen en behendigheid bewegen, wetende dat hun schoeisel hen voorziet van een effectieve bescherming tegen de fysieke eisen van het hockeyen op hoog niveau.

Deze innovatieve benadering van schokabsorptie weerspiegelt Asics' toewijding aan het begrijpen en aanpakken van de unieke uitdagingen van de hockeysport. Kortom, de verbeterde schokabsorptie in de Asics Gel-Hockey Typhoon 3 illustreert het voortdurende streven van Asics naar excellentie in de wereld van hockeyschoenen. Met deze innovatieve technologieën zet Asics een nieuwe standaard voor comfort en prestaties, waardoor spelers kunnen vertrouwen op hun schoeisel en zich volledig kunnen richten op het spel dat ze liefhebben.

 

asics_1

Nieuwste Asics producten