Reparatieservice

De reparatieservice van Jumbo Sports

Bij Jumbo Sports bieden we niet alleen nieuwe golfartikelen aan, maar kun je ook gebruikmaken van onze reparatieservice. Wij kunnen jouw club reshaften, een nieuwe grip plaatsen en nog veel meer reparaties voor jou uitvoeren! Wil je gebruikmaken van onze reparatieservice? Kom dan langs in één van onze golfwinkels en wij zorgen voor het juiste onderhoud van jouw club(s), golftrolley, of andere materialen.

JG_Reshaften_500x500_1

Reshaften

JG_Regrippen_500x500_1

Regrippen

JG_Verlengen-Inkorten_500x500

Verlengen/ inkorten

JG_LoftLie_500x500

Loft/lie aanpassen

Club reshaften

Als het noodzakelijk is om je shaft te vervangen (bijvoorbeeld wanneer je shaft is gebroken of wanneer je moet switchen naar een gewicht en flex), dan helpen we je graag in één van onze golfvestigingen met het uitkiezen van een nieuwe shaft voor jouw golfclub(s). Wanneer je een nieuwe shaft hebt uitgekozen, wordt je club door de winkel opgestuurd naar onze Reparatieservice in Bunnik. Hier wordt de oude shaft verwijderd en vervangen door de nieuwe shaft. Na het vervangen wordt de club teruggestuurd naar de winkel waar jij hem hebt ingeleverd en kun je jouw club weer ophalen.

Club regrippen

De grip is een klein maar heel belangrijk onderdeel van de club en moet altijd goed zijn. Het is hierbij belangrijk dat de grip niet te glad is en past bij de grootte van je hand. Dit heeft namelijk invloed op jouw swing. Wat goed is voor jouw spel, dat bepaal je zelf. Daarom zijn er ook heel veel verschillende merken en diktes grips. In één van onze golfvestigingen helpen we je graag met het uitkiezen van de juiste grip. Wanneer je een nieuwe grip hebt uitgekozen, wordt de oude grip verwijderd en vervangen door de nieuwe grip. 

Club verlengen/ inkorten

Passende golfclubs zijn een vereiste om jouw golfspel tot nieuwe hoogte te brengen. Ook als beginnende speler heb je hier baat bij, passende clubs maken jouw golfspel namelijk makkelijker. Bij een passende club sta je sneller in de goede houding zodat je je beste bal kan slaan. De club(s) wordt op lichaamslengte gemaakt. In één van onze golfvestigingen helpen we je graag met het bepalen van de juiste lengte. Wanneer de juiste lengte is bepaald, wordt je club vanuit de winkel opgestuurd naar onze Reparatieservice in Bunnik. Hier wordt de club verlengd of ingekort met professionele apparatuur. Na het verlengen/inkorten wordt de club teruggestuurd naar de winkel waar jij hem hebt ingeleverd en kun je jouw club weer ophalen.

Loft/Lie aanpassen

Een ijzeren club is gemaakt van gegoten ijzer oftewel smeedijzer. Het voordeel van gesmeed ijzer is dat dit zachter is waardoor je voelt dat je hem gebruikt. Het nadeel hiervan is dat na verloop van tijd het smeedijzer gaat verbuigen. Het is daarom verstandig om je club om de twee tot drie jaar te laten checken. Wanneer het nodig is om de loft of lie aan te laten passen, kunnen wij dit voor jou regelen. In één van onze golfvestigingen kunnen wij met jou bepalen of de loft of lie moet worden aangepast. Mocht dit nodig zijn, dan wordt je club vanuit de winkel opgestuurd naar onze Reparatieservice in Bunnik. Hier wordt de loft of lie aangepast met professionele apparatuur. Na de aanpassing wordt de club teruggestuurd naar de winkel waar jij hem hebt ingeleverd en kun je jouw club weer ophalen.