J.Lindeberg

JS_Category_Merkenpagina_JLindeberg_1900x500

J.Lindeberg is een Zweeds kledingmerk dat bekend staat om zijn stijlvolle en moderne golfkleding. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd in de golfwereld en wordt vaak geassocieerd met professionele golfers en toernooien. J.Lindeberg is opgericht in de  zomer van 1996 door Johan Lindeberg, gelijktijdig in Stockholm en New York. Johan Lindeberg had als doel de golfmode te moderniseren en conventies uit te dagen.

De eerste ambassadeur van het merk, Jesper Parnevik, zette het merk op de kaart door de iconische roze broek te dragen tijdens het winnen van de AT&T Byron Nelson golfwedstrijd in 2000. Ook wordt J.Lindeberg gepresenteerd als een high-end merk met een focus op kwaliteit, functionaliteit en modebewustzijn. Het merk is trots op zijn Scandinavische erfgoed en heeft een minimalistische esthetiek die wordt gecombineerd met technische materialen en innovatieve ontwerpen.

The Odyssey Putters

FtyAg-4X0AkOYH9_1

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

Materiaal speciaal
ontworpen voor golfers

In de golflijn heeft J.Lindeberg de Bridge-collectie ontworpen. De Bridge collectie, die gebruik maakt van technologieën zoals de TX Jersey, een sneldrogende en ademende stof, zorgt voor een optimaal comfort tijdens het spelen. Daarnaast biedt de lijn ook items aan die gemaakt zijn met behulp van Body Mapping technologie, wat betekent dat de kleding is ontworpen om de bewegingen van een golfer te volgen en de prestaties te verbeteren.

Veilig voor mens en milieu

J.Lindeberg maakt gebruik van het OEKO-TEX® certificeringssysteem om ervoor te zorgen dat hun textielproducten voldoen aan de hoge normen voor veiligheid en duurzaamheid. Door gebruik te maken van OEKO-TEX® gecertificeerde materialen en productieprocessen, garandeert J.Lindeberg dat hun producten vrij zijn van schadelijke stoffen en veilig zijn voor zowel de consument als het milieu. Dit is een belangrijk aspect van hun streven naar duurzaamheid en verantwoorde productie. Daarnaast werkt J.Lindeberg met PFC-vrije materialen in hun kledinglijnen om het milieu en de gezondheid van de consument te beschermen. Door te investeren in alternatieve stoffen en productiemethoden, zet J.Lindeberg zich in voor een duurzamere toekomst en vermindert het de negatieve impact van hun producten op het milieu.  

l_a849734f-d9ef-40a5-b103-f6f8a295c093_2_

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

Nieuwste J.Lindeberg producten