J.Lindeberg

JS_Category_Merkenpagina_JLindeberg_1900x500

J.Lindeberg is een Zweeds kledingmerk dat bekend staat om zijn stijlvolle en moderne golfkleding. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd in de golfwereld en wordt vaak geassocieerd met professionele golfers en toernooien. J.Lindeberg is opgericht in de  zomer van 1996 door Johan Lindeberg, gelijktijdig in Stockholm en New York. Johan Lindeberg had als doel de golfmode te moderniseren en conventies uit te dagen.

De eerste ambassadeur van het merk, Jesper Parnevik, zette het merk op de kaart door de iconische roze broek te dragen tijdens het winnen van de AT&T Byron Nelson golfwedstrijd in 2000. Ook wordt J.Lindeberg gepresenteerd als een high-end merk met een focus op kwaliteit, functionaliteit en modebewustzijn. Het merk is trots op zijn Scandinavische erfgoed en heeft een minimalistische esthetiek die wordt gecombineerd met technische materialen en innovatieve ontwerpen.

Materiaal speciaal
ontworpen voor golfers

The Odyssey Putters

FtyAg-4X0AkOYH9_1

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

J.Lindeberg heeft de Bridge-collectie ontworpen als onderdeel van hun golflijn. Deze collectie maakt gebruik van geavanceerde technologieën om golfers een optimaal comfort en verbeterde prestaties te bieden tijdens het spelen.

Een van de technologieën die wordt toegepast in de Bridge-collectie is de TX Jersey-stof. Deze stof is speciaal ontworpen om sneldrogend en ademend te zijn. Het zorgt ervoor dat vocht snel wordt afgevoerd van het lichaam, waardoor golfers droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens inspannende momenten op de golfbaan. De ademende eigenschappen van de stof helpen ook bij het reguleren van de lichaamstemperatuur, wat essentieel is voor het comfort tijdens het spelen.

Een andere opmerkelijke technologie in de Bridge-collectie is de Body Mapping technologie. Deze technologie houdt in dat de kledingstukken specifiek zijn ontworpen om de bewegingen van een golfer te volgen. Door gebruik te maken van anatomische pasvormen en stretchmaterialen op strategische plaatsen, biedt de kleding maximale bewegingsvrijheid zonder beperkingen. Dit is vooral belangrijk tijdens het maken van swings, waarbij een goede mobiliteit van cruciaal belang is.

Veilig voor mens en milieu

J.Lindeberg maakt gebruik van het OEKO-TEX® certificeringssysteem om ervoor te zorgen dat hun textielproducten voldoen aan de hoge normen voor veiligheid en duurzaamheid. Door gebruik te maken van OEKO-TEX® gecertificeerde materialen en productieprocessen, garandeert J.Lindeberg dat hun producten vrij zijn van schadelijke stoffen en veilig zijn voor zowel de consument als het milieu. Dit is een belangrijk aspect van hun streven naar duurzaamheid en verantwoorde productie. Daarnaast werkt J.Lindeberg met PFC-vrije materialen in hun kledinglijnen om het milieu en de gezondheid van de consument te beschermen. Door te investeren in alternatieve stoffen en productiemethoden, zet J.Lindeberg zich in voor een duurzamere toekomst en vermindert het de negatieve impact van hun producten op het milieu.  

l_a849734f-d9ef-40a5-b103-f6f8a295c093_2_

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

Nieuwste J.Lindeberg producten