Maattabellen

Soms is het lastig om online de juiste maat te bepalen voor het product dat je nodig hebt. De maat van een merk kan groot of klein vallen, daarom proberen wij bij Jumbo Sports jou hiermee zo goed mogelijk te helpen. Omdat de maat van een product per merk kan verschillen, is de maattabel per merk anders. Vandaar dat er per merk een apparte maattabel is te vinden. Bij de maattabel staat een afbeelding hoe je moet meten, zodat je kan zien wat de perfecte maat voor jou is.

Kom je er niet uit en wil je zeker weten dat het product goed past? Kom dan naar een van onze 12 winkels. Onze medewerkers staan voor jou klaar om je te adviseren bij het product dat jij nodig hebt.


Hoe werkt deze pagina?

Klik hieronder op de + voor de sport en vervolgens op de + voor de verschillende merken.

Handschoenen

De golfhandschoen rekt na een aantal keren spelen uit. Het is daarom belangrijk dat de golfhandschoen strak zit zodat er niet teveel ruimte ontstaat tussen je hand en de handschoen.

Wil je zeker weten dat je de juiste maat golfhandschoen koopt? Kom dan langs in een van onze golf winkels en vraag advies aan een van onze medewerkers! 

Maattabel_Afbeelding_Hand

Bionic

Callaway

Nike

Fit39

Maattabel_Afbeelding_Hand

Brabo

Grays

Osaka

Reece

Maattabel_Afbeelding_Hand

Dainese

Hestra

Reusch

Sinner

Helmen

Meet rond het hoofd en zorg ervoor dat het meetlint over het midden van het voorhoofd, boven de oren en over de natuurlijke bult aan de achterkant van het hoofd gaat.

Maattabel_Afbeelding_Hoofd

Atomic

Bollé

Cebe

Oakley

POC

Salomon

Smith

Sinner