Salomon

JW_merkenpagina_1900x500-6-1

Het merk Salomon is opgericht in 1947 en kent zijn oorsprong in Annecy, de Franse Alpen. Salomon beschrijft met de slogan ‘Tomorrow is yours’ haar missie om de toekomst van sport te vernieuwen. Het merk wil mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen door de ultieme buitensportervaring te bieden. Salomon heeft 5 bronnen wat hen inspireert en dit houden ze elke keer weer in gedachten tijdens het productieproces.

  • De kracht van verbeelding: “Het leven zit vol met plezier en mogelijkheden, en dus vinden we voortdurend nieuwe dingen uit. Wij gaan verder, ook als dat betekent dat we de regels moeten herschrijven.”
  • Eén grote familie: “Wij zien de natuur als een speeltuin die we samen met anderen delen en waar we samen van kunnen genieten. We stimuleren solidariteit en teamwork in elke community waarbij we betrokken zijn.”
  • Toewijding: “Wij willen iedereen waarmee we samen spelen het allerbeste bieden; sporters, consumenten, medewerkers en partners.”
  • Eenvoud: “Wij zijn bescheiden. We nemen ons werk heel serieus, maar onszelf niet altijd. We blijven met beide benen op de grond, baseren onze beslissingen op gezond verstand en zoeken naar authenticiteit bij alles wat we doen.”
  • Diversiteit: “Wij vieren het leven en de verschillen tussen mensen. We doen veel sporten en combineren ze graag om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

The Odyssey Putters

ADDIKT to skiing

“Ken je dat gevoel? Het is een heerlijke, koude ochtend en je staat bovenaan een perfect geprepareerde helling. Jij en verder niemand, de berg af. Dat gevoel van kracht en vrijheid. Verslavend, toch?” Precies daarvoor heeft Salomon ADDIKT ontwikkeld. De Salomon Addikt is er om je verslaafd te maken aan het maken van bochten. Ontworpen voor skiërs die hun dagen doorbrengen met het naar beneden carven van de pistes in allerlei bochten. Of het nu kort of lang, snel of langzaam is, je zult genieten van elke bocht die je maakt. Met een smalle taille en de innovatieve Motion Tail-Technology is deze ski responsief en toch speels.

Eindeloze bochten
Salomon heeft de exclusieve Motion Tail-technologie van de ADDIKT ontwikkeld om de flexibiliteit van de tail met 5% te verhogen en je een meer vergevingsgezinde ski te bieden die het gemakkelijk maakt om te genieten van eindeloze bochten.

Speels
Deze ski’s hebben een slalom-sidecut van 66 millimeter, waardoor ze super wendbaar en speels zijn en de mooiste bochten nóg verslavender worden. Of je nu wilt ‘shinen’ met je skills door korte, scherpe bochten te maken of met maximale snelheid en stabiliteit de helling af vliegt: deze ski’s zijn ontworpen om je maximaal te laten genieten van je tijd op de piste.

Reactief op hoge snelheid
De Woodcore- en dubbele TI-constructie van de ski wordt versterkt door de Blade-technologie van Salomon. Die is afkomstig uit de Race-collectie en wordt gebruikt door een aantal van de snelste skiërs ter wereld. Je ski’s buigen meer, zodat je langer kunt genieten van snellere 

NoahWetzel_April-2023_SolitudeResortUtah_392

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

Snowboards

20230307-966A5016.jpg.high-res

Van beginners tot experts, Salomon maakt een reeks snowboards die zijn opgebouwd uit de nieuwste technologieën in de branche om beginners tot gevorderden een speelse ervaring te bieden op diverse terreinen. Haal alles uit elke bocht, elke afdaling en elke dag op de piste met de snowboards van Salomon. Verander de berg in jouw speeltuin.

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

Nieuwste Salomon producten