Duca del Cosma

Duca_del_Cosma_Jumbo_Golf_Pagina

Duca del Cosma is een golfmerk dat in 2004 is opgericht door Baldovino Mattiazzo en Antje Elle. Het merk is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de internationale golfindustrie, met een aanbod aan schoenen, kleding en accessoires. In 2016 hebben Frank en Caroline van Wezel het merk overgenomen om het wereldwijd te laten groeien. Met Franks expertise en ervaring in de golfschoenenindustrie en zijn toegewijde team, heeft Duca del Cosma haar aanwezigheid uitgebreid naar meer dan 40 landen wereldwijd.

Duca del Cosma heeft een passie voor het ontwikkelen van unieke golf collecties die comfort, stijl en functionaliteit combineren. Het merk staat bekend om zijn innovatieve en baanbrekende ontwerpen en maakt enkel gebruik van hoogwaardige materialen, met oog voor detail in het ontwerp van haar producten.

Italiaans vakmanschap

The Odyssey Putters

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

Om uitstekende schoenen te produceren, gebruikt Duca del Cosma alleen hoogwaardig leer van de allerbeste leerlooierijen in Italië, zachte voeringen en buitenzolen van duurzame rubberverbindingen. Het Italiaanse design vormt de essentie van de unieke uitstraling van Duca del Cosma. In het hart van de ontwerpen ligt een fusie van innovatieve materialen en nauwgezet vakmanschap. De schoenen zijn voorzien van geavanceerde waterdichte membranen die uw voeten beschermen tegen vocht terwijl ze lucht laten circuleren voor optimaal ademend vermogen, zonder de natuurlijke eigenschappen van het leer te veranderen.

ON AND OFF THE COURSE

Duca del Cosma is revolutionair en biedt de perfecte balans tussen ontwerp en technologie. Stijlvol, gedurfd, klassiek, elegant en sportief - Duca del Cosma-stijlen brengen overal ter wereld een frisse wind op golfbanen. De geavanceerde schoentechnologie biedt topcomfort voor op en naast de golfbaan.

124256-120_Davanti_Light_Blue_Joost_Luiten_24_31_kopie

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

SMART SOLE DESIGN

325009-00_Men_s_Hybrid_Pro_White_Green_Red_123266-100_Dandy_White_Still_23_02_Square

Een essentieel onderdeel van het merk is het brede scala aan geavanceerde zolen. Van ultralichte zolen die ondersteuning, comfort en stabiliteit bieden tot functionele spike buitenzolen voor optimale grip en prestatie. In de ontwerpen zijn unieke combinaties van verschillend gevormde tractiekuiltjes opgenomen die, naast het Softspikes Pulsar Golf (fast twist 3.0) systeem, dienen om tractie en prestaties te verbeteren. Ontdek nu ook de nieuwste lichtgewicht A15 outsole, voor de perfecte grip en stabiliteit tijdens de golf swing.

Nieuwste Duca del Cosma producten