Nike

JS_Category_Merkenpagina_Nike_1900x500

Nike is ’s werelds nummer 1 sportmerk en toonaangevend op het gebied van golfkleding en golfschoenen. Bij Nike hebben ze maar een missie: de speler zoveel mogelijk comfort bieden van de eerste afslag tot de laatste putt. Elk paar Nike golfschoenen is ontworpen volgens de hoogste standaard, om ieder van ons te helpen zo goed mogelijk te presenteren. Met de zorgvuldig ontworpen zolen, die speciaal gemaakt zijn voor een stabiele houding, voer je de beste swing uit. De designs met demping zorgen voor comfort op de baan. De golfkledingcollectie van Nike, die voorloopt op het gebied van sportinnovatie, combineert sport en stijl en levert overhemden en broeken met een veelzijdige look, ontworpen om je spel in elke situatie tot bloei te laten komen.

The Odyssey Putters

Move to Zero

P2-MTZ_Sustainability_Tickerfesto-MobileThumb

Innovatie gaat bij Nike verder dan recordbrekende schoenen of iconische kleding. Ze zien de klimaatverandering als het grootste risico voor de planeet en voor de sport en zien de gevolgen ervan voor atleten over de hele wereld. Ze hebben hun duurzame pijlen gericht op koolstof, afval, water en chemie en hebben hier gerichte doelen gesteld om een betere toekomst te creeren. Dit doen ze onder het initatief Move to Zero, dat verwijst naar het streven van Nike om toe te werken naar een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om zo de toekomst van sport te beschermen.

Nike Dri-Fit
De Nike Dri-FIT tops zijn ontworpen om atleten droog te houden tijdens work-outs door zweet van de huid af te voeren voor een snelle verdamping, waardoors atleten droog en koel blijven. Alle Dri-Fit kleding voldoet aan de Nike Dri-FIT tops worden gemaakt van duurzame materialen, waaronder gerecyclede waterflessen, die worden schoongemaakt en tot vlokken vermalen. Hier worden pellets van gemaakt die tenslotte tot hoogwaardig garen worden gesponnen. Dit betekent dat de Nike Dri-Fit collectie uit minimaal 50% duurzame materialen bestaat. 

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

Nieuwste Nike producten