60 dagen tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

60-dagen-tevredenheidsgarantie

Jumbo Sports geeft 60 dagen tevredenheidsgarantie bij aankoop van golfclubs, hockeysticks, golfschoenen, hockeyschoenen, ski's, snowboards, skischoenen en snowboardschoenen n.a.v. een clubfitting, stickfitting of schoenfitting door één van onze specialisten in één van de winkels. Dit houd in dat de klant binnen 60 dagen na de aankoopdatum terug kan komen in de winkel waar hij/zij het product heeft aangekocht met de reden waarom het een verkeerd product is*.

Ski- en snowboardschoenen
Wanneer de klant op basis van een 3D scan en de adviezen van één van onze wintersportspecialisten skischoenen of snowboardschoenen heeft gekocht geldt deze garantie. Jumbo Sports zal het product terugnemen -/- het bedrag wat de klant aan huur van de ski(schoenen) of snowboard(schoenen) kwijt zou zijn geweest. Het terug te ontvangen bedrag zal in de vorm van een giftcard vergoed worden die enkel te besteden is op wintersport hardgoods.

ski’s en snowboards
Wanneer de klant op basis van de adviezen van één van onze wintersportspecialisten ski’s of een snowboard heeft gekocht geldt deze garantie. Jumbo Sports zal het product terugnemen -/- het bedrag wat de klant aan huur van de ski(schoenen) of snowboard(schoenen) kwijt zou zijn geweest. Het terug te ontvangen bedrag zal in de vorm van een giftcard vergoed worden die enkel te besteden is op wintersport hardgoods.

*Aankoopbedrag ski’s tussen €300 en €500 – huurbedrag €100.00

Aankoopbedrag ski’s tussen €500 en €800 -  huurbedrag €150.00

Aankoopbedrag ski’s tussen €800 en €1500 – huurbedrag  €200.00