Under Armour

JS_Category_Merkenpagina_UA_1900x500

Under Armour is een Amerikaans sportkleding- en accessoirebedrijf dat in 1996 werd opgericht door Kevin Plank. Het begon allemaal met de visie van Plank om atleten beter te laten presteren door innovatieve sportkleding te creëren die zweet afvoert in plaats van absorbeert. Hij ontwikkelde een revolutionair vochtafvoerend compressieshirt dat comfortabel, lichtgewicht en snel drogend was, en daarmee de basis legde voor het merk Under Armour. Het merk groeide snel en werd al snel populair bij atleten van verschillende sporten, waaronder golf. Under Armour breidde zijn productaanbod uit naar verschillende sportcategorieën, waaronder golf, en heeft sindsdien een sterke aanwezigheid in de golfwereld opgebouwd.

Het succes van Under Armour in de golfsport is mede te danken aan hun focus op prestaties en innovatie. Het bedrijf heeft samengewerkt met professionele golfers zoals Jordan Spieth, een van de topgolfers ter wereld, om kleding en uitrusting te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van golfers op elk niveau. Under Armour blijft streven naar technologische vooruitgang in hun golfkleding en -uitrusting. Ze maken gebruik van geavanceerde materialen en technologieën om golfers te helpen hun spel te verbeteren, zoals vochtafvoerende stoffen om je droog en comfortabel te houden, stretchmaterialen voor optimale bewegingsvrijheid, en ademende constructies om ventilatie te bieden tijdens inspannende momenten op de golfbaan.

Vernieuwd katoen

The Odyssey Putters

221003_SS23_GLF_Bronze_JordanSpieth_NJ_C06_0374_SCRN

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

De UA TECH™ stof is een revolutie in de textielindustrie. Deze stof is ontwikkeld door Under Armour met als doel het meest geliefde materiaal, katoen, uit te dagen en te overtreffen in prestaties. Het is een lichtgewicht en sneldrogende stof die speciaal is ontworpen om atleten droog en comfortabel te houden tijdens het sporten. De stof is gemaakt van polyester en heeft een zachte, natuurlijke feel, waardoor het comfortabel aanvoelt op de huid. De UA TECH™ stof is ook voorzien van anti-geur technologie, waardoor het de groei van geurveroorzakende bacteriën remt en de kleding langer fris blijft ruiken.

Golfen zonder grenzen

Een van de belangrijkste technologieën die Under Armour toepast in haar golfschoenlijn is de UA HOVR-technologie. Deze geavanceerde technologie biedt golfers optimale demping en energieteruggave, wat bijdraagt aan verbeterde prestaties en comfort op de golfbaan.

De UA HOVR-technologie is ontworpen om de impactkrachten tijdens het lopen en het maken van swings te verminderen. Het bestaat uit een zachte, responsieve schuimlaag die schokken absorbeert en de druk gelijkmatig over de voet verdeelt. Dit helpt vermoeidheid te verminderen en biedt de golfers een comfortabele ervaring gedurende de hele ronde.

Een ander voordeel van de UA HOVR-technologie is de energieteruggave. Het schuim in de tussenzool van de schoen slaat energie op tijdens het neerkomen en geeft deze vrij bij het afzetten. Dit helpt golfers om hun kracht efficiënter te gebruiken, waardoor ze mogelijk meer swingkracht kunnen genereren. Het resultaat is een verbeterde stabiliteit, responsiviteit en algehele prestatie op de golfbaan.

images2_5619758.uaimg

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

Nieuwste Under Armour producten