Under Armour

JS_Category_Merkenpagina_UA_1900x500

Het merk Under Armour staat bekend om zijn toewijding aan prestaties en innovatie, en deze toewijding is ook duidelijk te zien in hun aanbod van golfsportproducten. Het bedrijf heeft een breed scala aan golfkleding ontwikkeld die speciaal is ontworpen om golfers te helpen hun spel te verbeteren en hun prestaties op de baan te optimaliseren.

De golfkledinglijn van Under Armour is ontworpen om golfers comfortabel te laten voelen tijdens hun spel. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en technologieën zoals vochtafvoerende stoffen en stretchmaterialen, biedt de kleding een comfortabele pasvorm en voldoende bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft het merk ook een scala aan golfschoenen ontwikkeld die zijn ontworpen om de golfer te helpen stabiel te blijven tijdens hun swing en grip te bieden op de greens.

The Odyssey Putters

221003_SS23_GLF_Bronze_JordanSpieth_NJ_C06_0374_SCRN

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

Vernieuwd katoen

De UA TECH™ stof is een revolutie in de textielindustrie. Deze stof is ontwikkeld door Under Armour met als doel het meest geliefde materiaal, katoen, uit te dagen en te overtreffen in prestaties. Het is een lichtgewicht en sneldrogende stof die speciaal is ontworpen om atleten droog en comfortabel te houden tijdens het sporten. De stof is gemaakt van polyester en heeft een zachte, natuurlijke feel, waardoor het comfortabel aanvoelt op de huid. De UA TECH™ stof is ook voorzien van anti-geur technologie, waardoor het de groei van geurveroorzakende bacteriën remt en de kleding langer fris blijft ruiken.

Golfen zonder grenzen

Een van de belangrijkste technologieën die Under Armour toepast in haar lijn golfschoen is de UA HOVR-technologie. Deze technologie zorgt voor een optimale demping en energieteruggave, wat golfers helpt om hun kracht efficiënter te gebruiken en vermoeidheid te verminderen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun spel en prestaties. 

images2_5619758.uaimg

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

Nieuwste Under Armour producten