Nitro

JS_Merkpagina_NITRO_Banner_1900x500_1
In de bescheiden begindagen van Nitro Snowboards, meer dan 30 jaar geleden, ontbrak een groots masterplan. HeDe trots van Nitro reikt verder dan alleen de producten; het omvat het ondersteunen van een uitzonderlijk team van rijders, velen met een langdurige relatie met het merk. Dit team is meer dan louter een marketinginstrument; het is een onschatbare bron van inspiratie en feedback. Hun betrokkenheid gaat verder dan de oppervlakte, en gezamenlijk dragen ze bij aan de identiteit en evolutie van Nitro.t enige wat aanwezig was, was onvervalste passie voor snowboarden en een overvloed aan creatieve ideeën. Deze zuivere drijfveer vormde de basis voor wat Nitro vandaag is.

Nitro One

Nitro_Kosovo_206

Stap in de wereld van comfort met de Nitro One-binding en ontdek een revoutie in je snowboardervaring. Deze binding is ontworpen voor de avontuurlijke rijder die elke uithoek van de berg wil verkennen, van geprepareerde pistes tot uitdagend off-piste terrein. de Nitro ONE bied een naadloze fusie van freestyle en off-pise prestaties.

Het Stealth Open AIR-onderstel en de 2x4 Mini Disc zorgen voor een responsief boardgevoel en flexibiliteit onder de voet, waardoor je moeiteloos kunt aanpassen en diepere bochten kunt maken. De exclusieve AIR Dampening en de 3° gekantelde voetbedden van Nitro garanderen comfort voor je voeten en enkels, zelfs tijdens lange afdalingen over cat-tracks.

Met een symmetrische highback en Premium Comfort Enkelbanden biedt de Nitro One-binding nauwkeurige controle voor landingen en presses. De met kabel versterkte kabelconnector zorgt voor duurzaamheid, zelfs op de koudste dagen. Na het ervaren van het comfort en de veelzijdigheid van de Nitro One-binding zul je terugkijken op alle dagen vóór de ontdekking van deze onmisbare uitrusting! Verleg je grenzen en inspireer anderen om hetzelfde te doen.

Nitro Team

Het Nitro Team All Mountain Snowboard is dé keuze voor snowboarders die op zoek zijn naar een board dat prestatie en veelzijdigheid combineert om de berg te veroveren. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of gewoon je snowboardvaardigheden wilt verbeteren, dit board biedt de perfecte mix van controle, snelheid en creatieve vrijheid. Dit snowboard is ontworpen om te excelleren op elke helling en in elke conditie.

Of je nu carving-bochten op de piste maakt, door poedersneeuw surft of freestyle-tricks wilt proberen, dit board is gebouwd om te presteren. Het Nitro Team Snowboard reageert snel op je bewegingen en biedt een krachtige rit. Je kunt vertrouwen op de responsiviteit van dit board, waardoor je vol vertrouwen in elke afdaling kunt duiken. Dit board biedt een uitzonderlijke stabiliteit, wat vooral belangrijk is bij hoge snelheden of op ruwere terreinen. Het helpt je om in controle te blijven en je rijervaring te verbeteren.

Tom_Tramnitz_Kitzsteinhorn_MRohrbacher23_19

Nieuwste Nitro producten