Services en onderhoud

Services en onderhoud

SERVICES EN ONDERHOUD

Bij aankoop van een paar ski's of een snowboard bij Jumbo Wintersport wordt je geadviseerd door onze erkende wintersportspecialisten. Als je het juiste advies hebt ontvangen worden de desbetreffende ski's afgesteld op jouw skischoenen of jouw desbetreffende snowboard afgesteld op jouw bindingen en snowboardschoenen. Daarnaast ontvang je een gratis waxbeurt bij iedere aankoop van ski's of een snowboard.

Slijp- en waxservices
Het is belangrijk om je ski’s of snowboard minimaal één keer per seizoen te (laten) onderhouden. Een goed onderhouden ski of snowboard glijdt en draait namelijk beter én je hebt betere grip op de sneeuw. Bij Jumbo Wintersport kun je terecht voor een professionele wax- en slijpservice. Klik hier om de pakketen en prijzen te bekijken. 

Junior Lease Plan/ Meegroeiplan 
Wanneer klanten een volledige junior skiset (schoenen/ski’s/stokken) kopen tegen de adviesprijs kunnen zij  deze binnen 2 jaar omruilen voor een nieuwe grotere (maat) set tegen een gegarandeerd inruilpercentage.

Na 1 jaar gebruik ontvangen zij 60% van de aankoopwaarde retour indien zij dit aanwenden om een nieuwe set te kopen.

Na 2 jaar gebruik ontvangen zij 50% van de aankoopwaarde retour indien zij dit aanwenden om een nieuwe set te kopen.

Taxateur schade-expert
Onze wintersportspecialisten zijn opgeleid tot erkend wintersportspecialist en opgeleid tot taxateur schade-expert, zodat ze gerechtigd zijn om een schaderapport op te stellen.