Zeem

Zeem
Van hoog naar laag sorteren

1 product

  1. JUMBO SPORTS Zeem
    Normale prijs € 5,00 Vanaf € 4,99
Van hoog naar laag sorteren

1 product

ZEEMPJES

Bij Jumbo Sports vind je een ruim assortiment aan grips voor je hockeystick. Je vindt bij ons zowel basisgrips, protectietape als zeempjes. Want een goede controle over je hockeystick is natuurlijk erg belangrijk. Het zorgt namelijk voor veel meer speelcomfort. Je vindt bij ons hockeygrips van alle bekende topmerken als Osaka, Grays, Brabo, Reece, Adidas, The Indian Maharadja en vele anderen.

Een zemen grip (ook wel 'zeempje' genoemd) is zacht en minder stroef dan een standaard grip. Het voordeel van een zeempje is ook dat je meer grip hebt met een zeempje dan met de meeste standaard grips. Meestal doe je een zeem over je gewone grip heen.

Naast zemen grips vind je bij ons ook standaard grips die iets dikker zijn dan een zemen grip. Deze zijn ideaal wanneer bijvoorbeeld je originele grip op je stick versleten is. Bij Jumbo Sports vind je onder andere grips van de merken Karakal en Osaka. De grips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. In onze superstores leggen we gratis je nieuwe grip om je stick als je wil.

Voor de beste hockeyzeempjes, de meeste keuze en de beste prijzen moet je bij Jumbo Sports zijn. Bezoek een van onze winkels voor de complete collectie of sla direct je slag hier in onze webshop.