Puma

JS_Category_Merkenpagina_puma_1900x500

PUMA heeft sport en cultuur meedogenloos vooruit geholpen door producten te maken voor 's werelds beste atleten. Al meer dan 70 jaar haalt PUMA kracht en geloofwaardigheid uit hun erfgoed in de sport. Een eerste stap in een lange geschiedenis gedreven door snelheid en prestatie: de broers Rudolf en Adolf Dassler richtten het bedrijf "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" op in hun woonplaats Herzogenaurach, Duitsland. Zonder dat ze het weten, leggen ze de grondsteen van de wereldhoofdstad van sportschoenen. Maar PUMA bestaat uit veel meer dan alleen sportschoenen. Maak kennis met COBRA PUMA GOLF!

Laat je onderdompelen in de spanning en energie van het spel met COBRA PUMA GOLF. PUMA streeft ernaar om golfers te helpen lagere scores te halen, hun techniek te verbeteren en plezier te hebben op de baan door innovatieve producten en ervaringen te leveren die golfers helpen genieten van het spel. Bij COBRA PUMA GOLF vinden ze dat golfen leuk moet zijn. PUMA helpt golfers van elk vaardigheidsniveau genieten van het spel en alles eromheen door middel van innovatieve en prestatiegerichte producten met een inclusieve, stijlvolle, kleurrijke en leuke houding.

Forever Better

The Odyssey Putters

LOW_RES_1000x667-AW23_Comfortably_Bold_Tetherow_CS_01541_1

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

In onze veranderende wereld worden duurzaamheid en het doel om hulpbronnen efficiënt te gebruiken steeds belangrijker. PUMA heeft zijn standpunt en wil meer doen dan alleen goede sportkledingartikelen ontwerpen. Sinds 1948 heeft PUMA ervoor gekozen om anders te zijn, anders te doen en een leider te zijn van verandering in mode en sportkleding. FOREVER FASTER zijn zit in hun DNA, maar ze vonden het tijd om meer te zijn dan dat: het is tijd om duurzamere kleding en duurzamere schoenen te creëren. Forever Better is de inzet van PUMA om de impact op het milieu te verminderen. Het aanpakken van wereldwijde uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, het promoten van belangrijke onderwerpen zoals het verminderen van milieuafval, het creëren van duurzamere outfits door gebruik te maken van duurzame materialen zoals gerecycled rubber en polyester. Daarom creëren duurzamere modestijlen uit de collecties van PUMA zoals RE:STYLE of uit samenwerkingen zoals PUMA x FIRST MILE bewustzijn naar een hoopvolle toekomst. Natuurlijk zullen sporters gemakkelijk iets vinden dat bij hen past, maar eco-mode is meer dan alleen voor één groep mensen.

PUMA wil zoveel mogelijk mensen inspireren als mogelijk is: ''onze duurzamere mode is bedoeld voor iedereen, geen uitzonderingen''. Dit is een nieuwe manier van denken, een nieuwe manier om producten te ontwerpen, een nieuwe manier van kleden. En PUMA wil een grote speler zijn. Ervaar de duurzamere modecollecties van PUMA. Alleen als we onze gewoonten veranderen en samen handelen, kunnen we de wereld Forever Better maken.

PUMA GS-Fast

De release van de fantastische PUMA GS-FAST-reeks golfschoenen is een verder bewijs van de beheersing van dit iconische bedrijf op het gebied van technologisch geavanceerde en eigentijdse golfmode, en het is gemakkelijk in te zien waarom Puma-golfschoenen consequent een van de meest populaire keuzes zijn voor golfers over de hele wereld. De verbluffende esthetiek van de GS-FAST-schoenen zal zeker veel liefde krijgen van de meer modebewuste golfers dankzij de spannende kleurenschema's en ultramoderne styling. De PUMA GS-FAST-golfschoen is gebaseerd op hun immens populaire RS-Fast-hardloopschoen en veel van de bewezen prestatievoordelen zijn omgezet in een prachtig effect.

De GS-Fast is een dynamische allrounder en PUMA heeft duidelijk rekening gehouden met elk aspect van golf bij de afronding van het ontwerp. Heroverwogen geometrie en geavanceerde materialisering zorgen voor optimale golfprestaties en maken het mogelijk om het volledige potentieel op de fairways te benutten. Mocht je tijdens je ronde helaas wat slecht weer tegenkomen, dan beschermt de PUMA GS-Fast jou met zijn volledig waterdichte, gesealde microvezelleren bovenwerk en TPU-huid die je voeten de hele dag droog en comfortabel houdt. Een uniek op golf geïnspireerd tractiepatroon is aan de buitenzool toegevoegd, wat zorgt voor een stabiele basis terwijl je swingt, zelfs als je in vochtigere omstandigheden speelt. 

307117645_10159073218811375_4940047844553942343_n

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

Cobra clubs

DSC03433

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

PUMA heeft in 2010 Cobra overgenomen van de Acushnet Company en voorziet golfers van kleding, schoenen en uitrusting voor de sport. In februari 2014 tekende Cobra Golf een meerjarig partnerschap met de Honda classic van de PGA Tour, waarmee het een van de hoofdsponsors van het evenement werd. In 2016 werkte Cobra Golf samen met Flying Tee en zal de officiële uitrusting en kleding leveren. In 2019 werd Cobra door Golf Digest uitgeroepen tot het beste spelverbeteringsijzer. In november van dat jaar tekende vijfvoudig PGA TOUR-winnaar Jason Dufner een meerjarige samenwerking met Cobra voordat hij in 2019 in de Mayacoba Golf Classic speelde. In november 2020 lanceerde Cobra Golf een 3D-geprinte putter.

Cobra brengt een volledig assortiment golfclubs op de markt, waaronder; drivers, fairways, hybrids, irons, wedges, etc

Nieuwste PUMA producten