Osaka

JS_Category_Merkenpagina_Osaka_1900x500

Osaka World werd opgericht in 2011 met als doel hockeyerfgoed en lifestyle met elkaar te laten verbinden. Vanwege hun grote bewondering voor de Japanse cultuur en haar ethiek is het merk Osaka vernoemd naar een van de grootste steden in Japan. De oprichters van Osaka zien de Japanse esthetiek als zeer minimaal, schoon en functioneel. Het is een designprincipe waarbij minder als meer wordt aanschouwd. Er wordt gestreven naar design geïnspireerd door veelzijdigheid, functionaliteit en duurzaamheid. De missie van Osaka is om duurzame, hoogwaardige producten te maken met verfijnd gevoel in ontwerp. Osaka zorgt voor perfectie in elk product dat ze maken. Design is een van hun basisprincipes en tevens het uitgangspunt van het hele productontwikkelingsproces. Een van de ontwerpkenmerken is eenvoud, ze willen dat hun producten er schoon, eenvoudig en ongecompliceerd uitzien. Osaka groeide snel uit van een onbekend merk tot een gerespecteerd toonaangevend lifestyle-merk in de hockeygemeenschap. Vandaag de dag zijn ze vertegenwoordigd in de belangrijkste hockeylanden over de hele wereld, Osaka is vooral een wereldwijde gemeenschap van atleten en hockey verslaafden die het spel liefhebben. 

Osaka introduceert de Flash collectie

3000x2000-HOCKEY_PRESUMMERCOLLECTION-1

De Osaka Flash collectie biedt alles wat je nodig hebt om een ster op het veld te zijn. De Osaka Flash hockey collectie bevat hockey sticks, hockey tassen, schoenen, kleding en accessoires. De mid-season Flash collectie is ontworpen om de toon te zetten voor wat komen gaat en om een voorproefje te geven van de zomercollectie. Het is een weerspiegeling van het verlangen naar seizoenloze kleurtonen, precies wat deze Pre-collectie levert. Deze collectie biedt variaties van winterse Smoke Pine Greens tot zomerse Coral peach. 

De hockeysticks uit de Osaka Flash collectie is een stick voor bliksemsnelle dribbels, met drag-flicking mogelijkheden, voor betere balcontrole en vaardigheden en een stick voor een superieure verhouding tussen gewicht en stijfheid. 

Osaka hockeyschoenen

Een goede hockeyschoen is erg belangrijk om je comfortabel te voelen op het hockeyveld. Een hockeyschoen zorgt voor de juiste demping bij iedere stap die je op het veld zet én voor de juiste grip. Of het nu om een veldschoen of zaalschoen gaat. De Osaka hockeyschoen is ontworpen om aan alle eisen van een hockeyspeler te voldoen. Bij Jumbo Hockey is de Osaka hockeyschoen beschikbaar in twee verschillende versies voor zowel de man, als de vrouw.

De Osaka Ido is een prestatiehockeyschoen die is ontwikkeld om je een voorsprong te geven op de concurrent en je spel naar een nieuwe hoogte te tillen.

De Osaka Kai is de perfecte allrounder die je in je collectie nodig hebt. Deze schoen heeft een unieke combinatie van anatomische duurzaamheid en een drop van 10 mm voor optimale positionering en houding specifiek voor behendigheidseisen in veldhockey.

296911812_8531895246836103_3316114033672682747_n

The Odyssey Putters

Nieuwste Osaka producten