Osaka

MicrosoftTeams-image_7_
Osaka World werd in 2011 opgericht met als doel hockey erfgoed te laten samensmelten met lifestyle. Vernoemd naar een van de grootste steden in Japan vanwege onze grote bewondering voor de Japanse cultuur en haar ontwerpethos. Osaka wordt gezien Japanse esthetiek als zeer minimaal, strak en functioneel. Het is een designprincipe waarbij minder meer is. Het streven naar design is geïnspireerd door veelzijdigheid, functionaliteit en duurzaamheid.

Osaka Pro Tour Hockeysticks

Osaka

De iconische Osaka Pro Tour markeert de geboorte van het merk. Wat ooit begon als slechts een enkele stick, is nu uitgegroeid tot een volwaardige collectie. De Osaka Pro Tour vertegenwoordigd de essentie van Osaka: hoogwaardige materialen, adembenemende ontwerpen en een vleugje Japanse elegantie. De Pro Tour hockeystick collectie omvat zowel veld- als indoorhockeysticks en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat elke speler zijn perfecte match kan vinden.

Pro Tour Low Groove: de Low Groove hockeystick is perfect voor spelers die precisie en controle nastreven. De lage kromming zorgt voor een groter balgevoel en is ideaal voor dribbels en nauwkeurige passes.

Pro Tour Mid Bow: de Mid Bow hockeystick is voor spelers die een veelzijdige hockeystick zoeken. Het biedt een evenwicht tussen controle en kracht, waardoor je zowel nauwkeurige passes als krachtige schoten kunt maken.

Pro Tour Low Bow: de Low Bow hockeystick is speciaal ontworpen voor spelers die zich willen specialiseren in de sleeppush en andere technische vaardigheden. De lage boog maakt het gemakkelijker om de bal van de grond te tillen.

Pro Tour Pro Bow: de Pro Bow is voor spelers die op zoek zijn naar pure kracht. Met een diepere kromming en een grotere sleepbalans, helpt deze stick je om krachtige schoten en sleeppushes te produceren.

Pro Tour Show Bow: de Show Bow is perfect voor spelers die hun vaardigheden op het veld willen vertonen. Met een extreme kromming is dit de ideale stick voor 3D-vaardigheden, waarmee je de bal gemakkelijk van de grond kunt tillen en creatieve dribbels kunt uitvoeren.

Osaka hockeyschoenen

De Osaka hockeyschoen is ontworpen om aan alle eisen van een hockeyspeler te voldoen. Bij Jumbo Hockey is de Osaka hockeyschoen beschikbaar in twee verschillende versies voor zowel de man als de vrouw.

IDO MK1
De Osaka IDO MK1 hockeyschoen is ontworpen met één belangrijke focus: de atleet. Deze schoen vertegenwoordigt een revolutie in prestatiegerichte hockeyschoenen, met eigenschappen die de lat hoger leggen voor alle hockeyspelers.

De Osaka IDO MK1 is een ultralichte schoen gemaakt van sneldrogend mesh, waardoor het zweet sneller wordt afgevoerd en jouw voeten langer droog blijven. De strategische samenstelling van de zool zorgt voor optimale grip bij snelle dribbels. En voor de perfecte pasvorm is er de enkel lock vertersluiting, die zorgt voor een nauwsluitende en comfortabele ervaring rond je voet

KAI MK1
De Osaka KAI MK1 een lichtgewicht hockeyschoen met aandacht voor elk detail. Deze hockeyschoen is voorzien van superieuze mechanische eigenschappen door de tussenzoolgeometrie, buitenzool en de tussenzool flex - scribes, waardoor je snel van richting kunt veranderen. De Osaka kai heeft een unieke anatomische leest voor optimale positionering en houding tijdens het hockeyen. 

MicrosoftTeams-image_8_

The Odyssey Putters

Nieuwste Osaka producten