New Balance

JS_Category_Merkenpagina_NewBalance_1900x500

New Balance is een bekend merk in de wereld van golf, dat zich richt op het leveren van hoogwaardige golfproducten die comfort, prestaties en stijl combineren. Het merk heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1906, toen het werd opgericht als een schoenenfabrikant in Boston, Massachusetts.

In de jaren 70 begon New Balance zich te diversifiëren en zich te richten op verschillende sporten, waaronder golf. Het merk zag de behoefte aan hoogwaardige golfschoenen die de spelers zowel comfort als stabiliteit bieden tijdens het swingen en lopen op de golfbaan. Met deze visie lanceerde New Balance zijn eerste golfschoenencollectie en verwierf al snel erkenning in de golfwereld. Het merk combineerde zijn erfgoed van vakmanschap en kwaliteit met innovatieve technologieën om golfschoenen te creëren die voldeden aan de behoeften van golfers van alle niveaus.

Wat New Balance onderscheidt in de golfwereld is hun streven naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze hebben zich gecommitteerd aan het verminderen van hun impact op het milieu door het gebruik van duurzame materialen en productiemethoden. Dit omvat het gebruik van gerecyclede materialen, waterbesparende technieken en het verminderen van de CO2-uitstoot tijdens het productieproces. Bovendien is New Balance een voorstander van inclusiviteit in de golfsport. Ze bieden een breed scala aan maten, inclusief brede en extra brede opties, om ervoor te zorgen dat golfers van alle soorten en maten comfortabel kunnen golfen.

The Odyssey Putters

Grip en stabiliteit in elke swing

De New Balance golfschoen is een innovatief en geavanceerde schoen die is ontworpen om golfers een combinatie van comfort, stabiliteit en prestaties te bieden op de golfbaan. Met behulp van cutting-edge technologieën streeft New Balance ernaar om de beste golfervaring te leveren aan spelers van elk niveau.

Een van de opvallende kenmerken van de New Balance golfschoen is de gebruikte technologie in de zool. De schoenen zijn uitgerust met een speciale buitenzool die zorgt voor uitstekende grip en tractie op verschillende ondergronden. De buitenzool is uitgerust met strategisch geplaatste noppen of spikes die helpen bij het behouden van een stabiele basis tijdens de swing en het risico op uitglijden verminderen. De New Balance 574 Greens golfschoen is een perfect voorbeeld waarin dit naar voren komt. 

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

A5_liggend_-_574_Greens

Revolutie in demping

A3_staand_-_Fresh_Foam_Contend_1

De golfschoenen van New Balance zijn uitgerust met geavanceerde dempingstechnologieën in de tussenzool, waaronder de Cush+ dempingstechnologie en de Fresh Foam technologie. Deze baanbrekende dempingstechnologieën zijn specifiek ontworpen om schokken te absorberen en een comfortabele ervaring te bieden tijdens het lopen op de golfbaan.

De Cush+ dempingstechnologie maakt gebruik van een lichtgewicht schuimcompound die optimale demping en duurzaamheid biedt. Het vermindert vermoeidheid door schokken effectief te absorberen en biedt uitstekende energieteruggave, zodat je langer comfortabel kunt blijven tijdens je golfrondes.

Een ander opmerkelijk dempingssysteem dat New Balance toepast, is Fresh Foam technologie. Deze technologie is speciaal ontwikkeld om golfers een ongeëvenaarde combinatie van zachtheid en responsiviteit te bieden. De Fresh Foam tussenzool maakt gebruik van een uniek schuimmateriaal dat zich aanpast aan de vorm van je voet, waardoor elke stap op de golfbaan comfortabel en ondersteunend aanvoelt. HHet meest opvallende kenmerk van Fresh Foam is de uitstekende demping die het biedt, zelfs tijdens intensieve activiteiten. Het absorbeert schokken effectief en vermindert de druk op je voeten en gewrichten, waardoor vermoeidheid en ongemak worden geminimaliseerd.

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

Nieuwste New Balance producten