Putters

Putters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 175

 1. -6%
  Evnroll ER10 Outback Mallet Putter
  Normale prijs € 489,00 Vanaf € 459,99
 2. -4%
  Cobra King Agera Putter SB Palm Tree Crew
  Normale prijs €450 Speciale prijs € 429,99
 3. -6%
  Ben Ross Pro Milled Adjustable Putter 001
  Normale prijs €249.99 Speciale prijs € 234,99
 4. -6%
  Ben Ross Pro Milled Adjustable Putter 003
  Normale prijs €249.99 Speciale prijs € 234,99
 5. -6%
  Ben Ross Pro Milled Adjustable Putter 004
  Normale prijs €249.99 Speciale prijs € 234,99
 6. -6%
  Ben Ross Pro Milled Adjustable Putter 002
  Normale prijs €249.99 Speciale prijs € 234,99
 7. -6%
  Ping ANSER 2D
  Normale prijs € 350,00 Vanaf € 329,99
 8. -9%
  Wilson Infinite Windy City Putter
  Normale prijs € 160,00 Vanaf € 144,99
 9. -9%
  Wilson Infinite Mich Ave Putter
  Normale prijs € 160,00 Vanaf € 144,99
 10. -9%
  Wilson Infinite Grant Park Putter
  Normale prijs € 160,00 Vanaf € 144,99
 11. -9%
  Wilson Infinite South Side Putter
  Normale prijs € 160,00 Vanaf € 144,99
 12. -9%
  Wilson Infinite Bean Putter
  Normale prijs € 160,00 Vanaf € 144,99
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 175

Putters Heren

De putter is misschien wel de allerbelangrijkste club in je tas. Een goede putter is dan ook 'goud' waard. Bij Jumbo Golf & Hockey vind je het grootste assortiment putters van alle bekende topmerken als Scotty Cameron, Odyssey, Bettinardi, Taylormade, PING en vele anderen en natuurlijk voor de beste prijs.Wij hanteren namelijk onze Europese prijscheck. Daarnaast kun je jouw nieuwe putter altijd eerst uitproberen in onze winkels voor je er één besluit te kopen. Maak hiervoor eenvoudig online een gratis clubfitting afspraak.

Putten is misschien wel het belangrijkste onderdeel van Golf. Een goede putter is daarom één van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste, club in je tas. Maar welke putter is nou geschikt voor jou? Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van putters en zijn er vele varianten op de markt gekomen. Graag helpen we je op weg om de putter te kiezen die ook echt het beste bij je past.

Blade of Mallet?
Het grote verschil tussen een Blade of een Mallet putter zit in de vorm. Een blade putter heeft een rechthoekige kop en is een meer klassiek model putter. Denk bijvoorbeeld aan een PING Anser putter. Een Mallet putter daarentegen heeft vaak een grotere putterkop en is er in talloze vormen. Zo is bijvoorbeeld de Odyssey 2-Ball putter een bekende Mallet putter. Over het algemeen heeft een Mallet putter vaak iets meer gewicht waardoor je meer stabiliteit hebt.

Gewichtsverdeling
Deze mate van gewichtsverdeling van de putter is erg belangrijk. Kies daarom een putter met de gewichtsverdeling die past bij jouw putting stroke (putt-beweging).  De drie meest voorkomende varianten op het gebied van gewichtsverdeling zijn:

 • Face Balanced:
  Een Face Balanced putter komt het beste tot zijn recht bij een golfer die een rechte putting stroke (putt-beweging) maakt.
  Door de gewichtsverdeling heeft een face balanced putter minder de neiging om open of dicht te draaien tijdens het putten. Dit komt doordat de as van de shaft en het zwaartepunt van je putter met elkaar zijn opgelijnd. Maak jij tijdens het putten dus een kaarsrechte beweging van achter naar voor, dan is een face balanced putter de putter die je moet hebben.

 • Toe Hang:
  Als je een flinke buiging maakt in je achterzwaai heb je meer baat bij een putter die Toe Hang heeft. Door het vele gewicht in de teen (‘toe’ in het Engels) opent het clubblad vele malen makkelijker in je achterzwaai en sluit het sneller tijdens je voorwaartse beweging. Dit zorgt ervoor dat de impact met je bal veel puurder is waardoor je bal een vele betere en consistente rechte rol krijgt. Het overgewicht in de teen compenseert namelijk de boog die jij maakt tijdens je stroke (putt-beweging). Maak jij dus een relatief grote boog van achter naar voor, dan is een toe-hang putter, dé putter voor jou.

 • Slight Toe Hang:
  Met een Slight Toe Hang zit je tussen een Toe Hang en Face Balanced putter in. Ook bij dit soort uitgebalanceerde putters zit er wat meer gewicht in de teen van de putter. Een putter met slight toe hang is daarom het meest geschikt voor golfers die bij het putten een lichte boog maken bij de achterzwaai en de voorwaartse beweging.
JG_Putter_Banner_960_500

60 dagen tevredenheidsgarantie
Ons advies? Kom naar één van onze superstores en we kijken samen wat voor soort putter het beste bij jou putting stroke past. Zo weet je zeker dat je de juiste putter kiest. In dat geval ontvang je van ons ook 60 dagen tevredenheidsgarantie. Oftewel, ben je tijdens die 60 dagen toch niet helemaal tevreden? Dan zoeken we samen met jou naar een passende oplossing. Maak online een gratis clubfittingafspraak in één van onze superstores.