60 dagen tevredenheidsgarantie

60 dagen tevredenheidsgarantie

60 DAGEN TEVREDENHEIDSGARANTIE

60 dagen Tevredenheidsgarantie op ski- en snowboardschoenen.

Jumbo Sports geeft 60 dagen tevredenheidsgarantie bij aankoop van skischoenen en snowboardschoenen n.a.v. een fitting door één van onze specialisten in één van de winkels.

Wanner de consument de schoenen heeft gekocht die de wintersportspecialist heeft geadviseerd naar aanleiding van een 3D scan en eventuele aanpassingen heeft verricht geldt deze garantie.

Mocht je niet 100% tevreden zijn, laat het ons dan weten! Onze wintersportspecialisten zullen de noodzakelijke aanpassingen gratis verrichten.


60 dagen Tevredenheidsgarantie op ski’s en snowboards.

Wanneer de klant op basis van de adviezen van één van onze wintersportspecialisten ski’s of een snowboard heeft gekocht krijgt de klant 60 dagen tevredenheidsgarantie.

Dit houd in dat de klant binnen 60 dagen na de aankoopdatum terug kan komen in de winkel waar hij/zij de ski's of het snowboard heeft aangekocht met de reden waarom het de verkeerde ski’s zijn. Jumbo wintersport zal de ski's of het snowboard terugnemen -/- het bedrag wat de klant aan een huur ski of snowboard kwijt zou zijn geweest. Het terug te ontvangen bedrag zal in de vorm van een giftcard vergoed worden die enkel te besteden is op wintersport hardgoods.

Aankoopbedrag ski’s tussen €300 en €500 – huurbedrag €100.00

Aankoopbedrag ski’s tussen €500 en €800 -  huurbedrag €150.00

Aankoopbedrag ski’s tussen €800 en €1500 – huurbedrag  €200.00