adidas

JS_Category_Merkenpagina_adidas_1900x500

Kunnen we jou regelmatig op de golfbaan vinden en zoek je comfortabele en stijlvolle kleren om in te golfen? adidas heeft het allemaal. Of je nu een adidas golfpolo, een adidas golfjas of een adidas broek zoekt. Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gerecycled polyester en ademend mesh waardoor je golfkleren als gegoten zullen zitten. Als fanatieke golfliefhebber ga jij elke uitdaging aan. Met de juiste golfkleding twijfel je niet langer over een wedstrijdje, zelfs als de temperaturen zijn gedaald. De golfkleding zorgt voor maximaal comfort en bewegingsvrijheid van begin tot eind mede dankzij het vochtabsorberend AEROREADY dat zweet afvoert, zodat jij je bij elke drive kunt concentreren op het verbeteren van je handicap. Maak je look compleet met adidas golfschoenen en kies voor extra ondersteuning bij het afslaan.

The Odyssey Putters

#EndPlasticWaste

Adidas ziet mogelijkheden in dat wat goed is voor sporters en wat beter moet zijn voor de planeet. Ze willen het goede voorbeeld laten zien aan de rest van de wereld en ondernemen daarom actie om te helpen een eind te maken aan plastic afval. Daarom creëert adidas Primegreen producten met gerecyclede materialen, ze maken deze producten in samenwerking met de natuur. Het doel van adidas is dat tegen 2024 nieuw polyester zoveel mogelijk vervangen is door gerecycled polyester. En dat tegen 2025 9 van de 10 artikelen duurzaam materiaal bevatten.

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

Sustainability_Icon_BWp-01_1

Golfschoenen

616855

Een goed gevoel tijdens je swing leidt tot succes bij elke hole. Daarom zijn de adidas golfschoenen gemaakt met technologieën die jou helpen te presteren onder druk. Zo houdt het robuuste, waterproof bovenwerk je voeten altijd droog en zorgt de Adiwear-loopzool voor een licht en stabiel gevoel. Om dit prettige gevoel te versterken vind je in de golfschoenen collectie veel nieuwe modellen die zijn gemaakt met gerecycled materiaal. Op deze manier probeert adidas een einde te maken aan plastic afval. Laat zien wat je in huis hebt en ga voor de hole-in-one! 

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

Nieuwste adidas producten