Atomic

JW_merkenpagina_1900x500-1

Atomic is toegewijd aan het bevorderen van de wereld van het skiën. Opgericht in 1955, vervaardigt Atomic enkele van de beste wintersportuitrusting ter wereld. Al meer dan 65 jaar spelen onze producten een cruciale rol in het herdefiniëren van de ski-ervaring voor enthousiastelingen van alle niveaus. Of het nu beginners zijn die hun eerste bochten maken of topsporters die de grenzen aan de top van de sport verleggen, Atomic staat klaar om hun skireis te ondersteunen en te versterken. De hele Atomic-familie blijft verbonden door een gemeenschappelijke set waarden: innovatie, authenticiteit en een onwankelbare pioniersgeest. Deze waarden komen samen om Atomic in staat te stellen de essentie van de sport van het skiën vorm te geven.

Atomic Redster Q9 Revoshock

Ben je op zoek naar een high-end ski? Dan is de Atomic Q9 Revoshock wellicht iets voor jou. Deze ski beschikt over diverse eigenschappen die je ski-ervaring naar een hoger niveau tillen. Wat deze ski zo speciaal maakt, is de overgang van staal naar carbon. Dit betekent dat de ski zorgt voor uitstekende demping.

De Q9 is echt bedoeld voor skiërs die over de nodige techniek beschikken en houden van scherp insturen en stabiliteit bij hoge snelheden. De ski blinkt dan ook uit in grip en het maken van korte bochten.

Met zijn geavanceerde technologieën, zoals de carbonconstructie, biedt de Atomic Q9 Revoshock een unieke combinatie van demping, stabiliteit en wendbaarheid. Hierdoor is het een aantrekkelijke keuze voor skiërs die streven naar topprestaties op de piste.

REDSTER_CLOUD_Q_PISTE_2022_2023_11

Bescherming van Atomic

Atomic_helm_2

Bij het betreden van de pistes is het altijd van essentieel belang om de juiste bescherming te dragen. Diverse aspecten verdienen hierbij aandacht, zoals het comfort van de bescherming en de stijlvolle uitstraling op de pistes.

Indien je op zoek bent naar geschikte bescherming voor de pistes, overweeg dan wellicht de Atomic Savor Visor Photo! Deze helm is opgebouwd rondom een Holo Core, wat niet alleen voor uitstekende bescherming zorgt, maar tevens een licht en koel draagcomfort biedt. Met aanpasbare Visor-instellingen is het mogelijk om desgewenst een bril onder de helm te dragen. Dankzij de hoogwaardige Atomic Photochromic Lens Technology past de lens zich snel aan de veranderende lichtomstandigheden aan, waardoor je effectief beschermd bent tegen schittering.

Atomic Hawx

De Hawx-serie, Atomic's populaire schoenenlijn, betreft een veelzijdige collectie met een comfortabele voering. Dankzij de innovatieve Memory Fit-technologie is het eenvoudig om zowel de binnenschoen als de buitenschaal te modelleren naar de contouren van jouw voet.

Met een niet al te brede basisleest is deze schoen geschikt voor diverse skiërs met uiteenlopende voetvormen. Het lichte gewicht van de skischoen draagt bij aan het vermijden van onnodige energieverspilling gedurende een volledige dag op de piste. Bovendien is deze skischoen uitgerust met GripWalk (GW), een zool/bindsysteem dat niet alleen het lopen op skischoenen aanzienlijk comfortabeler maakt, maar ook het risico op uitglijden aanzienlijk vermindert.

ski-schoen

Nieuwste Atomic producten