Grays

JS_Category_Merkenpagina_Grays_1900x500

Grays, een gerenommeerd merk in de wereld van hockey, heeft zijn sporen verdiend met decennia van toewijding aan de sport. De geschiedenis van Grays begint in 1855 in Cambridge, Engeland, toen het merk voor het eerst het levenslicht zag.

Sindsdien heeft Grays gestaag aan zijn reputatie gewerkt, en het is uitgegroeid tot een van de meest vertrouwde namen in de hockeywereld. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot het Victoriaanse tijdperk, heeft Grays zich altijd toegelegd op het leveren van kwalitatief hoogwaardige hockeyproducten die aan de behoeften van zowel professionele atleten als enthousiaste amateurs voldoen.

Hun voortdurende inzet voor innovatie en prestaties heeft Grays een welverdiende plek gegeven als een van de toonaangevende merken in de hockeygemeenschap. Laten we eens anders kijken naar het erfgoed en de producten die Grays tot een icoon in de hockeywereld hebben gemaakt.

The Odyssey Putters

Innovatieve Hockeysticks

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

Sarah_Robertson_2022-2940_1

Ontdek de nieuwste innovaties in de hockeywereld met de AC - Aerocore-collectie van Grays. Dit is verreweg de meest geavanceerde hockeystick die Grays ooit heeft gemaakt. In deze nieuwe collectie hebben we elk aspect van de stick zorgvuldig geëvalueerd en geoptimaliseerd om de best presterende sticks in de geschiedenis van Grays te produceren.

Een van de revolutionaire technologieën die is toegepast, is de GR-technologie, die gebaseerd is op grafeen. Grafeen is een materiaal dat buitengewoon sterk en licht is en, in combinatie met de zeer succesvolle GX-samenstelling van Grays, heeft geleid tot de ontwikkeling en creatie van de GR-technologie. Dit resulteert in sticks die niet alleen ongelooflijk licht zijn, maar ook opmerkelijk duurzaam en prestatiegericht.

Bovendien maakt Grays gebruik van de iconische GX-compositietechnologie, die prestaties, duurzaamheid en bespeelbaarheid combineert. De precieze materiaalmake-up is zorgvuldig ontworpen om een stick te bieden die geschikt is voor spelers van alle stijlen. Met de AC - Aerocore-collectie ben je verzekerd van een hockeystick die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties, waardoor je jouw spel naar een hoger niveau kunt tillen. Kies voor innovatie, kies voor Grays.

 

 

Innovatie, comfort en stijl

Gray's, een gerenommeerd merk in de wereld van hockey, biedt een indrukwekkende lijn hockeyschoenen die zowel prestatiegericht als stijlvol zijn. De schoenencollectie van Gray's combineert geavanceerde technologieën met hoogwaardige materialen om hockeyers een optimale speelervaring te bieden.

De innovatieve ontwerpen van Gray's hockeyschoenen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van spelers op het veld. Met aandacht voor detail en functionaliteit bieden deze schoenen uitstekende ondersteuning, grip en comfort tijdens intensieve trainingen en wedstrijden. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met hockey, Gray's heeft een divers assortiment dat aan verschillende speelstijlen voldoet.

De duurzaamheid van Gray's hockeyschoenen wordt gecombineerd met een eigentijds ontwerp, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een modieuze uitstraling hebben. Het merk Gray's heeft een sterke reputatie opgebouwd in de hockeywereld, en hun toewijding aan kwaliteit en prestaties komt duidelijk tot uiting in hun uitgebreide assortiment hockeyschoenen. Kies voor Gray's en ervaar de perfecte balans tussen technologie, stijl en comfort op het hockeyveld.

Grays_sfeerbeelden_hcokeyschoenen_1

Hockeymode en Accessoires

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

Grays2022-2465

Bij Grays gaat de toewijding aan perfectie verder dan alleen hockeysticks. Het merk begrijpt dat elk aspect van de hockeyervaring van cruciaal belang is voor spelers. De kledinglijn van Grays is zorgvuldig ontworpen met de behoeften van spelers in gedachten. Gemaakt van lichtgewicht en ademende materialen, houden de kleding en accessoires spelers koel en comfortabel tijdens de meest intensieve wedstrijden. Grays begrijpt dat hockey soms ruig kan zijn, daarom zorgt het merk ervoor dat de producten duurzaam zijn en bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Het gaat niet alleen om functionaliteit, maar ook om stijl, zodat je er op het veld net zo goed uitziet als je speelt.

Daarnaast biedt Grays een uitgebreid assortiment aan accessoires om de prestaties van spelers te verbeteren en hun uitrusting te completeren. Of het nu gaat om gripvernieuwers voor een betere handgreep op de stick, scheenbeschermers voor de nodige bescherming, of hockeytassen om je uitrusting veilig te vervoeren, Grays heeft alles wat je nodig hebt om je volledig te kunnen richten op je spel. Met de accessoires van Grays ben je klaar voor elk aspect van het spel, zodat je je kunt concentreren op het bereiken van je beste prestaties op het hockeyveld.

 

Nieuwste Grays producten