Fischer

JW_merkenpagina_1900x500-3-1

‘Voor ons is skiën geen levensstijl. Het is leven’. Zo luidt de slogan van Fischer, de wereldleider op het gebied van langlaufen en een van ’s werelds toonaangevende merken op het gebied van alpineskiën. Fischer Sports werd in 1924 opgericht door Josef Fischer in Ried im Innkreis. Het wereldwijde hoofdkantoor is hier nog steeds gevestigd.

De visie van Fischer is om het favoriete merk van de wintersporter te zijn door middel van uitstekende producten, gemaakt voor eeuwige momenten en te stijgen in niveau. De missie is om atleten van hun sport te laten genieten en naar een hoger niveau te tillen door de meest innovatieve, betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten te introduceren. Ze streven ernaar om de ultieme klantervaring te bieden voor uitmuntende service, expertise, passie voor sport en onverdeelde focus.

Live to ski

original_7775__08_race_rc4_1

Race ski's
Dit is de categorie voor veeleisende, ervaren skiërs die op zoek zijn naar compromisloze prestaties en snelheid. De RC4-modellen uit de Race-collectie bieden wendbaarheid en onmiddellijk reactievermogen, waardoor ze de juiste keuze zijn voor veeleisende skiërs die het meeste van hun uitrusting verwachten.

Piste/All Mountain ski's
Zijn krappe bochten op vers geprepareerde pistes jouw favoriete manier van skiën? Ga je liever de heuvel af in plaats van te proberen topsnelheid te bereiken? Dat komt perfect uit, want de RC One-modellen zijn de juiste keuze voor alle skifanaten die van elke seconde op de berg willen genieten, vanaf de eerste gondel tot aan de laatste afdaling van de dag. Deze eenvoudig te bedienen modellen zijn geschikt voor elke stijl of techniek.

BOA-sluitsysteem

RC4-modellen
De RC4-modellen zijn de juiste keuze voor alle skifanaten die van elke seconde op de berg willen genieten, vanaf de eerste gondel tot aan de laatste afdaling van de dag. Deze eenvoudig te bedienen modellen zijn geschikt voor elke stijl of techniek. Of het nu harde sneeuw, een ijzige ondergrond of poeder is, met RC4 uitrusting voel je je op elke ondergrond zelfverzekerd. Dankzij de grote veelzijdigheid van deze apparatuur kunnen ze onder alle omstandigheden presteren. Zowel beginners als experts vinden in de Fischer RC4-collectie zeker wat ze nodig hebben.

BOA-sluiting
Fischer staat bekend om innovatie en geavanceerde technologie. De innovatie in de nieuwe BOA sluiting zit ‘m in twee dingen. Ten eerste kan deze BOA grotere krachten aan door de stevige staalkabel, maar ook door de grotere knop. Door de BOA knop te vergroten kan men meer kracht zetten en dat is bij een skischoen wel gewenst. Een andere innovatie is dat de BOA in kleine stapjes strakker maar ook losser kan worden gezet zonder de BOA eerste helemaal te openen. Dat laatste kan natuurlijk nog steeds maar dan om de skischoen uit te trekken.

380828191_729558085864997_7652037686887077977_n

Nieuwste Fischer producten