adidas

JS_Category_Merkenpagina_adidas_1900x500_1

Het team van adidas werkt aan het creëren van de beste kleding, schoenen en accessoires voor golfers overal ter wereld. De producten in het adidas Golf assortiment zijn gericht op prestaties, veelzijdigheid en stijl, zodat golfers zich vol vertrouwen naar de eerste tee kunnen begeven. Als onderdeel van de missie om het beste sportmerk ter wereld te zijn, biedt adidas Golf collecties zoals de Ultimate365 collectie, de toonaangevende collectie die golfers het toppunt van prestatie geeft als ze naar de baan gaan. Voor extra veelzijdigheid biedt de Go-To lijn van adidas moderne silhouetten gemaakt van gerecyclede materialen. 

Op het gebied van schoeisel biedt adidas Golf een verscheidenheid aan opties die passen bij elke speelstijl. TOUR360 is het paradepaardje van adidas dat zich richt op topprestaties en de beste materialen. CODECHAOS herdefinieert wat een golfschoen kan zijn met baanbrekende silhouetten en unieke innovatie. Het merk biedt ook veelzijdige modellen zoals Stan Smith Golf en Ultraboost Golf om golfers enkele stilistische opties te geven met de elementen die ze nodig hebben om te presteren op de baan. Alles is ontworpen door golfers die van het spel houden. 

s Werelds beste golfers vertrouwen elke week op adidas producten. Onder de huidige adidas atleten bevinden zich atleten als Collin Morikawa, Tyrrell Hatton, Rose Zhang en Linn Grant. Het hoofdkantoor van adidas Golf is gevestigd in Carlsbad, Californië, met kantoren over de hele wereld.

The Odyssey Putters

The Icon Pack 

Een goed gevoel tijdens je swing leidt tot succes bij elke hole. Daarom zijn de adidas golfschoenen gemaakt met technologieën die jou helpen te presteren onder druk. Zo houdt het robuuste, waterproof bovenwerk je voeten altijd droog en zorgt de Adiwear-loopzool voor een licht en stabiel gevoel. Om dit prettige gevoel te versterken heeft adidas Golf onlang zijn nieuwste schoenen voor de baan gelanceerd, de limited editions Icons Pack. De Icon Pack is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het merk met klassieke ontwerpen en geüpdatete technologische stoffen. De Icons Pack bevat drie iconische schoenmodellen van adidas die het best geassocieerd worden met casual kleding, en die allemaal opnieuw zijn ontworpen voor de golfbaan. De drie kenmerkende schoenen die adidas in deze limited edition-collectie heeft opgenomen zijn de Samba, de Stan Smith en de Superstar.

SAMBA
De Samba bevat meerdere kenmerken, zoals een waterbestendig bovenwerk om je voeten droog te houden, ongeacht de omstandigheden, een met EVA gedempte tussenzool voor ultiem draagcomfort, en drie geïntegreerde rubberen spikes in het klassieke visgraatpatroon. Het tijdloze ontwerp van dit klassieke silhouet combineert stijl met functionaliteit, en de traditionele vetersluiting zorgt voor een veilige en perfecte pasvorm.

STAN SMITH
De Stan Smith bevat meerdere kenmerken, waaronder een traditioneel bovenwerk/voering van textiel, een iconische veelkleurige Adiwear-buitenzool en bruine hieloverlays. Net als bij de Samba's zijn de Stan Smiths ook voorzien van een EVA-dempende tussenzool voor het perfecte draagcomfort dat nodig is op de golfbaan, terwijl de styling en de puntloze buitenzool het mogelijk maken om buiten de baan te dragen. 

SUPERSTAR 
Deze limited edition-schoenen zijn geïnspireerd op de iconische basketbalsneakers en zijn in tegenstelling tot de andere twee in het pakket, voorzien van verwijderbare zachte spikes. De Superstar bevat meerdere kenmerken, zoals de Cloadfoam-gedempte tussenzool gecombineerd met Adiwear-buitenzooltechnologie die zorgt voor uitstekend comfort, ondersteuning, duurzaamheid en tractie.

Icon_Pack_Banner_1x1_2_

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

#EndPlasticWaste

Sustainability_Icon_BWp-01_1

Adidas ziet mogelijkheden in dat wat goed is voor sporters en wat beter moet zijn voor de planeet. Ze willen het goede voorbeeld laten zien aan de rest van de wereld en ondernemen daarom actie om te helpen een eind te maken aan plastic afval. Daarom creëert adidas Primegreen producten met gerecyclede materialen, ze maken deze producten in samenwerking met de natuur. Het doel van adidas is dat tegen 2024 nieuw polyester zoveel mogelijk vervangen is door gerecycled polyester. En dat tegen 2025 negen van de tien artikelen duurzaam materiaal bevatten.

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

Nieuwste adidas producten