adidas

JS_Category_Merkenpagina_1900x500

Het team van adidas werkt aan het creëren van de beste kleding, schoenen en accessoires voor golfers overal ter wereld. De producten in het adidas Golf assortiment zijn gericht op prestaties, veelzijdigheid en stijl, zodat golfers zich vol vertrouwen naar de eerste tee kunnen begeven. Als onderdeel van de missie om het beste sportmerk ter wereld te zijn, biedt adidas Golf collecties zoals de Ultimate365 collectie, de toonaangevende collectie die golfers het toppunt van prestatie geeft als ze naar de baan gaan. Voor extra veelzijdigheid biedt de Go-To lijn van adidas moderne silhouetten gemaakt van gerecyclede materialen. 

Op het gebied van schoeisel biedt adidas Golf een verscheidenheid aan opties die passen bij elke speelstijl. TOUR360 is het paradepaardje van adidas dat zich richt op topprestaties en de beste materialen. CODECHAOS herdefinieert wat een golfschoen kan zijn met baanbrekende silhouetten en unieke innovatie. Het merk biedt ook veelzijdige modellen zoals Stan Smith Golf en Ultraboost Golf om golfers enkele stilistische opties te geven met de elementen die ze nodig hebben om te presteren op de baan. Alles is ontworpen door golfers die van het spel houden. 

s Werelds beste golfers vertrouwen elke week op adidas producten. Onder de huidige adidas atleten bevinden zich atleten als Collin Morikawa, Tyrrell Hatton, Rose Zhang en Linn Grant. Het hoofdkantoor van adidas Golf is gevestigd in Carlsbad, Californië, met kantoren over de hele wereld.

The Odyssey Putters

Tour360 

Tour360

Stap de golfbaan op met een ongekend gevoel van zelfvertrouwen en topprestatie, mogelijk gemaakt door deTour360 golfschoenen van Adidas. Elk detail is ontworpen om jouw spel te verbeteren en naar de top te brengen. Deze golfschoenen werden geïntroduceerd in 2005 en zijn sindsdien geëvolueerd tot een favoriet onder golfers wereldwijd. Met hun kenmerkende 360-graden wrap-systeem bieden ze uitzonderlijke stabiliteit en ondersteuning tijdens elke swing. Door voortdurende updates en innovaties blijven ze een vertrouwde keuze voor zowel amateurs als professionals, waarbij ze stijl, comfort en prestaties combineren voor optimale prestaties.

Tour 360 24 boost

Met de Adidas Tour360 golfschoenen ervaar je comfort en prestatie in één. Het waterdichte leren bovenwerk met 360Wrap-ondersteuning houdt je voeten droog en stabiel, terwijl de INSITE®-inlegzool zich naar je voet vormt voor ultiem comfort. De Torsion Bridge biedt torsiestabiliteit voor krachtige swings, terwijl Lightstrike-demping en Jet Boost in de hiel zorgen voor responsiviteit. Met een TPU-loopzool met zeven spikes heb je maximale grip op de golfbaan. Klaar om je beste spel te spelen? Deze schoenen hebben alles wat je nodig hebt.

aG_SS24_Athlete_Tour360_JStM_ModelJason_00404

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

#EndPlasticWaste

Sustainability_Icon_BWp-01_1

Adidas ziet mogelijkheden in dat wat goed is voor sporters en wat beter moet zijn voor de planeet. Ze willen het goede voorbeeld laten zien aan de rest van de wereld en ondernemen daarom actie om te helpen een eind te maken aan plastic afval. Daarom creëert adidas Primegreen producten met gerecyclede materialen, ze maken deze producten in samenwerking met de natuur. Het doel van adidas is dat tegen 2024 nieuw polyester zoveel mogelijk vervangen is door gerecycled polyester. En dat tegen 2025 negen van de tien artikelen duurzaam materiaal bevatten.

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

Nieuwste adidas producten