FootJoy

JS_Category_Merkenpagina_Footjoy_1900x500

FootJoy, opgericht in 1857, heeft een rijke geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat in de golfwereld. Het merk heeft zich gevestigd als een toonaangevende naam in de golfindustrie en wordt wereldwijd erkend, met name in Europa, als een synoniem voor kwaliteit en innovatie.

Gedurende haar lange geschiedenis heeft FootJoy constant gestreefd naar het verbeteren van de golfervaring voor spelers van alle niveaus. Het bedrijf heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van hoogwaardige golfproducten die uitblinken in prestaties, comfort en stijl.

Een van de meest opmerkelijke innovaties van FootJoy was de introductie van de eerste cabretta lederen golfhandschoen. Deze handschoen, die nog steeds een iconisch symbool is voor FootJoy, bood golfers ongeëvenaard comfort, pasvorm en grip. Het gebruik van hoogwaardig leder en vakmanschap resulteerde in een handschoen die zowel duurzaam als flexibel was, wat essentieel is voor een goede grip op de golfclub. Sindsdien is FootJoy altijd voorop blijven lopen in de ontwikkeling van golfhandschoenen en heeft het merk diverse technologische verbeteringen doorgevoerd om de prestaties op de golfbaan te optimaliseren.

Naast golfhandschoenen heeft FootJoy ook andere revolutionaire producten geïntroduceerd, zoals performance regenkleding. Deze kleding is ontworpen om golfers droog en comfortabel te houden, zelfs onder de meest uitdagende weersomstandigheden. Met innovatieve materialen en constructies biedt FootJoy regenkleding die waterdicht, ademend en toch flexibel is, zodat golfers vol vertrouwen kunnen blijven spelen, ongeacht het weer.

De #1 Schoen

The Odyssey Putters

20221113_footjoy_hyperflex_hamilton_80656-Exposure

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

De FJ HyperFlex is een innovatieve golfschoen die gebruikmaakt van geavanceerde technologieën om spelers optimale prestaties en comfort te bieden. Het ontwerp van de schoen is gericht op flexibiliteit, zodat golfers vrij kunnen bewegen en maximale swingkracht kunnen genereren. Dankzij het lichte en duurzame materiaal voelt de schoen als een tweede huid en biedt het een uitstekende pasvorm. Met eigenschappen zoals waterdichtheid en verbeterde grip, stelt de FJ HyperFlex golfers in staat om zich te concentreren op hun spel, ongeacht de weersomstandigheden.

De FJ Fuel Sport is een andere populaire keuze onder golfers die streven naar kracht en comfort. Deze veelzijdige golfschoen combineert een sportief ontwerp met geavanceerde functionaliteit. Met een lichtgewicht constructie en een responsieve demping biedt de FJ Fuel Sport de juiste balans tussen flexibiliteit en ondersteuning. De schoen is ontworpen om de voeten fris en droog te houden dankzij ademende materialen en waterdichte eigenschappen. 

 

Het vrouwengolf

FootJoy erkent het belang van het vrouwengolf en heeft aanzienlijke investeringen gedaan om dit segment te versterken en te ondersteunen. In een industrie waar golfmerken vaak de nadruk leggen op mannen, streeft FootJoy ernaar om het imago van het vrouwengolf te verbeteren door middel van innovatie en prestatiegerichte producten.

Het assortiment van FootJoy voor vrouwen omvat een uitgebreide selectie modieuze en moderne golfkleding die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van vrouwelijke golfers te voldoen. Deze kledingstukken combineren stijl met functionaliteit, waardoor vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel voelen op de golfbaan. Of het nu gaat om shirts, broeken, rokken of jassen, de kleding van FootJoy biedt duurzaamheid, bewegingsvrijheid en ademend vermogen voor optimale prestaties.

 

FJSS22_88472_2_

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

Nieuwste Footjoy producten