Footjoy

JS_Category_Merkenpagina_Footjoy_1900x500

FootJoy: meer stijl & energie in elke ronde

Al meer dan 100 jaar is FootJoy actief in de golfwereld en het merk heeft inmiddels een gevestigde naam over de gehele wereld, en in het bijzonder in Europa. Het bedrijf heeft door de jaren heen verschillende baanbrekende innovaties bedacht om elke golfer een nog betere beleving te geven tijdens elke ronde. Denk bijvoorbeeld aan de performance regenkleding of de eerste cabretta lederen handschoen. Deze innovaties hebben ervoor gezorgd dat FootJoy op heel veel vlakken de #1 is.

Het afgelopen jaar is een historisch recordjaar geweest voor FootJoy. Het sterke momentum van FJ zet zich voort in 2023 met nieuwe ‘doorbraken’ in de golfsport. Golfers ervaren meer diversiteit, meer stijl en energie in elke ronde!

210423_FJSS2122_0450

The Odyssey Putters

20221113_footjoy_hyperflex_hamilton_80656-Exposure

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

De #1 Schoen

Op het gebied van schoeisel richt FJ zich nu meer dan ooit op de golfers die zich willen blijven ontwikkelen, zowel bij de heren als bij de dames. Goed voorbeeld hiervan zijn de nieuwe FJ HyperFlex en de FJ Fuel Sport. Ze stemmen elke behoefte nauwkeurig af en geven de speler meer macht. Voor de mannelijke ‘Modern Classic’ golfer is de Premiere Series wederom in het leven geroepen die ook Voor dames beschikbaar is, samen met de nieuwe Spikeless Traditions.

Het vrouwengolf

FootJoy investeert aanzienlijk in het vrouwengolf. Veel golfmerken hebben een assortiment dat vooral op mannen gericht is, waardoor het vrouwen segment wat lager ligt. FJ wil dit beeld verbeteren via investeringen om de vrouwencategorie scherper in beeld te brengen doormiddel van innovatie en prestaties. Het assortiment bestaat uit modieuze moderne golfkleding die comfortabel, duurzaam en perfect zijn voor prestaties op de baan.

FJSS22_88472_2_

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

Nieuwste Footjoy producten