Footjoy

JG_Footjoy_Merkenpagina_1900x500_1_

FootJoy, opgericht in 1857, heeft een rijke geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat in de golfwereld. Het merk heeft zich gevestigd als een toonaangevende naam in de golfindustrie en wordt wereldwijd erkend, met name in Europa, als een synoniem voor kwaliteit en innovatie.

Gedurende haar lange geschiedenis heeft FootJoy constant gestreefd naar het verbeteren van de golfervaring voor spelers van alle niveaus. Het bedrijf heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van hoogwaardige golfproducten die uitblinken in prestaties, comfort en stijl.

Een van de meest opmerkelijke innovaties van FootJoy was de introductie van de eerste cabretta lederen golfhandschoen. Deze handschoen, die nog steeds een iconisch symbool is voor FootJoy, bood golfers ongeëvenaard comfort, pasvorm en grip. Het gebruik van hoogwaardig leder en vakmanschap resulteerde in een handschoen die zowel duurzaam als flexibel was, wat essentieel is voor een goede grip op de golfclub. Sindsdien is FootJoy altijd voorop blijven lopen in de ontwikkeling van golfhandschoenen en heeft het merk diverse technologische verbeteringen doorgevoerd om de prestaties op de golfbaan te optimaliseren.

Naast golfhandschoenen heeft FootJoy ook andere revolutionaire producten geïntroduceerd, zoals performance regenkleding. Deze kleding is ontworpen om golfers droog en comfortabel te houden, zelfs onder de meest uitdagende weersomstandigheden. Met innovatieve materialen en constructies biedt FootJoy regenkleding die waterdicht, ademend en toch flexibel is, zodat golfers vol vertrouwen kunnen blijven spelen, ongeacht het weer.

De #1 Schoen

The Odyssey Putters

2024-FJ-TradePartners-JumboSports-Banner-780x510

De afgelopen 11 jaar is Odyssey de dominante nummer 1 putter wereldwijd. De putters worden niet alleen gebruikt door Callaway’s eigen gecontracteerde spelers; bijna 70 procent van de putters die deelnemen aan toernooien, wordt gebruikt door spelers die niet bij Callaway onder contract staan. Door de jaren heen heeft niemand meer innovatie, meer technologie en meer baanbrekende ideeën naar de puttercategorie gebracht dan Callaway. De inzet voor prestaties dat aangewakkerd wordt door nieuwsgierigheid, heeft de resultaten opgeleverd waar we vandaag de dag van genieten.

PRO/SLX

Beschouwd als een van de meest succesvolle productfranchises in golf, heeft Pro|SL een hoge standaard gezet voor prestatiegolfschoenen door comfort, grip en prestaties te bieden voor mannen, vrouwen en junioren op alle niveaus van het spel. De volgende evolutie van Pro|SL - Pro/SLX en Pro/SLX Carbon - omvat de meest geavanceerde materialen, prestatietechnologieën en constructieprocessen om golfers revolutionaire grip, comfort en controle te bieden.

Pro/SLX zal een baanbrekend nieuw tractie-ontwerp introduceren dat het PWR TRAX-systeem wordt genoemd. Het beschikt over een gevormde 3D X-Wing die wordt geactiveerd door swingspeed om energie te herverdelen naar de omtrek van de golfschoen, geïnspireerd door de brede basis die te vinden is in raceauto's om de omtrekstabiliteit en tractie te maximaliseren. De Race Trak-buitenzool met radiale schijftractie houdt vast en strekt zich uit in de grond om het totale tractieoppervlak te vergroten. Meerdere tractie-elementen richten zich op specifieke omstandigheden op de baan en de behoeften van het lopen rond de baan.

De 3D X-Wing biedt verhoogde stabiliteit tijdens het zwaaien en het in contact komen met de grond. Een FTF+ schuim omringt de StratoFoam-tussenzool voor een stabiel platform tijdens het zwaaien. Een blootgestelde hielstabilisator en zijwand TPU-wrap helpen om laterale en bovenste beweging te controleren.

Net als zijn voorgangers zullen Pro/SLX golfschoenen zeker populair zijn op elk niveau van het spel, inclusief op de Tour.

 

Het vrouwengolf

FootJoy erkent het belang van het vrouwengolf en heeft aanzienlijke investeringen gedaan om dit segment te versterken en te ondersteunen. In een industrie waar golfmerken vaak de nadruk leggen op mannen, streeft FootJoy ernaar om het imago van het vrouwengolf te verbeteren door middel van innovatie en prestatiegerichte producten.

Het assortiment van FootJoy voor vrouwen omvat een uitgebreide selectie modieuze en moderne golfkleding die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van vrouwelijke golfers te voldoen. Deze kledingstukken combineren stijl met functionaliteit, waardoor vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel voelen op de golfbaan. Of het nu gaat om shirts, broeken, rokken of jassen, de kleding van FootJoy biedt duurzaamheid, bewegingsvrijheid en ademend vermogen voor optimale prestaties.

 

FJSS22_88472_2_

Bekend om hun toewijding aan innovatie, blijven Callaway-golfballen jaar na jaar een van de marktleiders in de industrie. Callaway's legendarische reeks golfballen zijn ontworpen voor golfers van alle niveaus, van de recreatieve speler tot de Tour-prof. Dankzij technologische vooruitgang door uitgebreid onderzoek en design. Je blijft altijd een streepje voor op de rest als je de Callaway-golfbal in het spel brengt.

Nieuwste Footjoy producten