Volkl

JS_Merkpagina_VOLKL_Banner_1900x500

Sinds 1923 staat Völkl voor een onbeperkte passie voor skiën en het maken van hoogwaardige producten. Völkl, gevestigd in Straubing, is de grootste (en een van de laatst overgebleven) fabrikanten in Duitsland, en ons hoofdkantoor is een van de modernste productiefaciliteiten ter wereld. De ziel van Völkl komt tot leven in de symbiose van geavanceerde hightech-innovatie en diepgeworteld traditioneel vakmanschap. Het resultaat zijn de meest nauwkeurige, hoogwaardige en technologisch meest geavanceerde ski's ter wereld.Deze combinatie heeft Völkl gemaakt tot een van 's werelds toonaangevende skimerken, die streven naar perfectie op elke piste.

De sportieve ski's van Volkl

VOlkl2

Je houdt van scherpe bochten, altijd in jouw tempo, bij voorkeur op het randje. Als je achterom kijkt, volgt jouw lijn strakke tot medium radii. Je hebt gewoon het meeste plezier op geprepareerde pistes, omdat dit de plek is om wild te gaan. Dan zijn de Völkl-ski's wellicht iets voor jou, zoals bijvoorbeeld de Racetiger SC 2024.

Deze ski is geschikt om de grenzen op de piste op te zoeken. De ski beschikt over een bredere carbon tip met zijn extreme draaivermogen, maar laat zich toch extreem soepel en gebalanceerd skiën. Natuurlijk vereist de Racetiger SC een bepaald niveau van ervaring, maar het is een slalomski met een breed toepassingsgebied en verrassend moeiteloos te berijden voor sportieve skiërs. Hij biedt veel controle op het randje, maar je kunt net zo makkelijk langzamer gaan wanneer je zin hebt om het wat rustiger aan te doen.

De Tailored Carbon Tips op de Racetiger-modellen verminderen de hoeveelheid kracht die nodig is, vooral bij het insturen van de bocht. De extra geïntegreerde carbonstrips leiden de kracht precies naar waar die nodig is. Dit zorgt voor constante wendbaarheid en driftkwaliteiten. Kortom, de Racetiger is een sportieve ski. De nieuwe vorm is evenwichtiger, maar de smallere middenbreedte vergeleken met het model van vorig jaar zorgt voor snellere kantwisselingen en een over het algemeen dynamischere rijstijl.

Deacon 84

Voor skiërs die zowel de uitdaging van ijzige hellingen als de frisheid van verse sneeuw willen omarmen, is de Deacon 84-ski de ultieme metgezel. Met een ontwerp dat ervaren skiërs doet glimlachen, biedt deze ski een combinatie van kracht, stabiliteit en veelzijdigheid die elke afdaling tot een plezier maakt.

Titanal Frame voor Kracht en Stabiliteit:
De Deacon 84 is uitgerust met een geïntegreerd Titanal Frame, waardoor de ski indrukwekkende kracht en stabiliteit levert. Of je nu over ijzige oppervlakken glijdt of door ongerepte sneeuw scheert, deze ski past zich moeiteloos aan en laat je met vertrouwen afdalen van de pistes.

LowRide XL-binding met GripWalk:
De LowRide XL-binding, voorzien van GripWalk-technologie, zorgt voor een buitengewone krachtoverdracht. Met een extra lage standhoogte biedt deze binding een directe connectie tussen skiër en ski, wat resulteert in optimale controle.

3D Radius Sidecut-technologie voor Ongeëvenaarde Carving:
De Deacon 84 tilt carving-prestaties naar nieuwe hoogten met de innovatieve 3D Radius Sidecut-technologie. Deze functie biedt een veelzijdige ervaring, perfect voor wisselende sneeuwcondities, waardoor skiërs moeiteloos kunnen genieten van de sensatie van perfecte bochten.

volkldeacon

Nieuwste Volkl producten