De Jumbo filosofie

Beste golf-, hockey- en wintersportliefhebber,

Onze uitgangspunten zijn eenvoudig en duidelijk. Al jaren combineren we de lage prijzen van ons gigantische aanbod met een winkelomgeving waar klanten zich thuis voelen. Daar bovenop zorgen we dat klanten deskundig en plezierig worden geholpen. Bij Jumbo Sports krijg je het beste van twee werelden en zo creëren we een totaal nieuw marktsegment, de service-discounter.

Jumbo Golf Hockey Wintersport
Het doel is eenvoudig: 100% tevreden klanten maken en houden. Dat doen we met verve en met passie voor ons vak. Onze eerste vestiging opende op 30 juni 2004. Inmiddels hebben we 14 fysieke winkels en een webshop. Online hebben we alles, maar in de winkel krijg je meer.

Vaste lage prijzen, mega-assortiment en 100% service
De superstores van Jumbo Golf Hockey Wintersport vallen onder de verzamelnaam Jumbo Sports. De naam van de winkel vertelt op welke takken van sport ze zich richten. Alle winkels zijn voorzien van de bekende Jumbo Golf Hockey Wintersport-formule. Deze formule staat voor altijd eerlijk advies, topservice, de grootste keuze en vaste lage prijzen.

Kom kennismaken
Het is nergens leuker dan bij Jumbo Golf Hockey Wintersport. Onze winkels en website zijn een feest waar je alles vindt voor jouw sport. Onze medewerkers zijn gek van jouw sport en helpen je daarom oprecht verder met oplossingen waar je echt wat aan hebt. Onze producten zijn bovendien zonder uitzondering superscherp geprijsd. Zo profiteer je bijvoorbeeld van de Europese prijscheck en bieden we je (altijd gratis) maatwerk. En omdat we er zeker van zijn dat we zorgen voor de beste oplossing, geven we je een 60-dagen tevredenheidsgarantie op bepaalde productgroepen. 
 
Kom ook kennismaken met Jumbo Golf Hockey Wintersport en ontdek dat kwaliteit en deskundige service niets extra hoeven te kosten.

Graag tot binnenkort!

Bart van Pelt
CEO Jumbo Golf Hockey Wintersport