Taylormade Spider X Copper/White #3

0001015163_1.JPG

Titleist TSI2 Tensei Blue Driver

Taylormade Spider X Copper/White #3

Spider X Copper/White #3

Taylormade Spider X Copper/White #3 Rechtshandig

De nieuwe Spider X is voorzien van Taylormade's - Pure Roll en voldoet aan de geheel nieuwe True Path TM -uitlijning om het #1 puttermodel op de PGA TOUR nog beter te maken. 

DE X FILOSOFIE

Spider X brengt een revolutie teweeg in de manier waarop we optimale stabiliteit en uitlijning bereiken door de massaleigenschappen van het hoofd opnieuw te ontwikkelen en een nieuw optisch ontwikkeld True Path-uitlijnsysteem te introduceren. 

UPGRADED STABILITY

Spider X combineert een zwaar (320g) stalen frame met een lichtgewicht (15g) carbon-composietzool voor een extreme perimeter weging in een meer gestroomlijnde vorm. 

TRUE PATH UITLIJNING

Onze nieuwe True Path-uitlijning is optisch ontworpen om golfers te helpen de beoogde doellijn te visualiseren voor verbeterde putnauwkeurigheid. 

VERBETERDE PURE ROLL INSERT

Het dikkere Pure Roll-inzetstuk produceert een beter geluid en gevoel, terwijl de groeven van 45 ° de topspin verhogen om de bal te helpen starten en op de beoogde lijn te blijven.

GRATIS UITPROBEREN

Benieuwd of deze putter iets voor u is? Maak online een gratis clubfittingafspraak in één van onze superstores en probeer deze putter zelf.

Meer informatie
Name Taylormade Spider X Copper/White #3
Merk Taylormade
Geslacht male
Type #3
Shaft model STEEL