Taylormade Spider X Chalk/White SB Putter

0001015163_1.JPG

Titleist TSI2 Tensei Blue Driver

Taylormade Spider X Chalk/White SB Putter

Taylormade Spider X Chalk/White Single Bend Putter

Dit is de allernieuwste toevoeging aan de super populaire Spider X serie van Taylormade. Deze Single Bend variant is face balanced en daarmee het meest geschikt voor golfers die een rechte putt beweging maken. Deze putter wordt standaard geleverd met een Superstroke grip.

De X Filosofie

De Spider X is revolutionair in de manier waarop we stabiliteit creëren en zo goed mogelijk oplijnen voor iedere putt. Dit is onder andere gecreëerd door een nieuwe, bewezen visuele oplijning boven op de putterkop weer te geven die je helpen bij het oplijnen van je putt. Taylormade noemt dit het True Path Alignment System.

Het X-Design

Het True Path Alignment System helpt bij het visualieren van het holen van je putt. De maximale stabiliteit is gecreëerd door een zwaar (320 grams) frame.
De 33 inch variant wordt standaard geleverd met een 12 grams gewicht, de 34 en 35 inch wordt standaard geleverd met een 6 grams gewicht. 

Verbeterde stabiliteit

De Spider X heeft een verbeterd ontwerp met een stalen frame dat 30% zwaarder is om een draaien van de putter te voorkomen.
De kern van de putterkop is van 15 grams lichtgewicht carbon. Daarnaast is ook dit model voorzien van de Taylormade PureRoll insert om een zo goed en strak mogelijke balrol te genereren.

Gratis uitproberen

Probeer deze putter gratis uit in één van de Jumbo Golf superstores. Maak online direct een gratis clubfittingafspraak.

Meer informatie
Name Taylormade Spider X Chalk/White SB Putter
Merk Taylormade
Geslacht male
Type SB
Shaft model STEEL