Gratis schoenfitting bij Jumbo Wintersport

Wat_is_clubfitting_Category_1800x350

Analyse balvlucht

We hebben in al onze golfwinkels fitting bays uitgerust met Trackman apparatuur. Tijdens de gratis clubfitting begin je met het slaan van ballen met je eigen golfclubs. Met behulp van Trackman technologie meten we nauwkeurig jouw swingsnelheid, de balvlucht en de impact op jouw eigen golfclubs. Hierdoor krijgen we inzicht in de prestaties van jouw huidige golfclubs en hebben we een nul meting waarmee we goed kunnen vergelijken wat jouw nieuwe golfclubs opleveren.

Analyse_balvlucht

Uitproberen verschillende golfclubs

Vervolgens nodigen we je uit om diverse ballen te slaan met verschillende nieuwe golfclubs. We hebben een breed scala aan democlubs van gerenommeerde golfmerken. Hiermee kun je de verschillen ervaren en ontdekken welke golfclub het beste bij jou past. We kijken daarbij naar factoren zoals afstand, nauwkeurigheid, consistentie en swingsnelheid.

Uitproberen_verschillende_clubs

Aanpassing en personalisatie 

We begrijpen dat iedere golfer unieke behoeften heeft. Daarom kunnen we jouw golfclubs individueel aanpassen. Of het nu gaat om het verlengen of inkorten van de clubs, het veranderen van de shaft of grip, we zorgen ervoor dat de golfclubs perfect aansluit bij jouw lengte en speelstijl. 

Aanpassingen_personalisatie

Advies en tevredenheidsgarantie

Onze clubfitters hebben jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van golfclubs. Ze zullen je begeleiden en adviseren om de golfclub te vinden die het beste past bij jouw golfswing en speelstijl. Bij aankoop van een golfclub op basis van een clubfitting en de adviezen van onze clubfitters profiteer je bovendien van onze 60-dagen-tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat, als je na de clubfitting en het advies niet tevreden bent, wij de golfclub(s) aanpassen totdat deze perfect aansluit(en) op jouw behoeften en voorkeuren. Ons doel is om jou altijd de best mogelijke golfervaring te bieden met de perfect passende golfclub(s). Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Advies_tevredenheidsgarantie

Gratis afspraak maken?

Via onderstaande knop maak je eenvoudig een gratis clubfittingafspraak bij één van onze Jumbo Golf vestiging bij jou in de buurt.

Wat is schoenfitting?

In onze wintersportwinkels is schoenfitting een belangrijk onderdeel van onze service. Wij geloven dat het vinden van de perfect passende schoenen cruciaal is om optimaal te genieten van jouw wintersportervaring. Daarom hebben wij al onze wintersportwinkels uitgerust met de nieuwste technieken die ervoor zorgen dat jouw materialen tot op de millimeter aansluiten bij jouw lichaam, wensen en behoeften. Met behulp van deze geavanceerde technologieën en de expertise van onze erkend wintersportspecialisten streven we er naar om samen met jou de ideale skischoen te vinden. 

Onze schoenfitting begint met het opmeten van jouw voeten door middel van een 3D-scan. Samen met jou bespreken onze erkend wintersportspecialisten jouw wensen en behoeften, om vervolgens door middel van een 3D-scan het juiste type skischoenen digitaal te matchen aan jouw unieke voeten. Wanneer je samen de juiste type skischoen hebt gekozen kunnen eventuele probleemzones worden herkend en verhit met onze Hot Zone machine en daarna worden aangepast. Bovendien is er ook nog de mogelijkheid tot het opmeten van custom zolen om de perfecte fit te kunnen garanderen.

Bij ons krijg je eerlijk advies en de kans om te ontdekken welk type skischoen het best aansluit bij jouw voeten, wensen en behoeften. Jouw tevredenheid is ons ultieme doel en we streven ernaar om samen met jou de schoen te vinden waar je lang van zult kunnen genieten. Om er zeker van te zijn dat je tijdens je winkelbezoek direct geholpen kunt worden inclusief schoenfitting, kun je hieronder direct aanmelden voor een gratis schoenfitting bij jou in de buurt.

Aanmelden schoenfitting
De schoenfitting vindt plaats tijdens de openingstijden van onze Jumbo Golf, Hockey en Wintersport vestigingen in Amsterdam en Kerkrade en zijn vanzelfsprekend geheel kosteloos. Je kunt de afspraak eenvoudig inplannen door op 'Aanmelden' te klikken achter de locatie en openingstijden van de superstore waar jij graag naar toe komt. Er wordt vervolgens automatisch een nieuwe mail geopend. Geef in deze mail aan welke datum en tijdstip jouw voorkeur heeft, evenals enkele persoonlijke gegevens, als je naam en telefoonnummer. We zien je graag snel in Amsterdam of Kerkrade!

Bijvoorbeeld:  
12 december | 11:00uur
Jan Jansen
06 - 12345678 

Openingstijden Amsterdam

Dagtijdstip 
Maandag10:00 - 18:00Aanmelden
Dinsdag10:00 - 18:00Aanmelden
Woensdag10:00 -18:00Aanmelden
Donderdag10:00 - 18:00Aanmelden
Vrijdag10:00 - 18:00Aanmelden
Zaterdag10:00 - 17:00Aanmelden
Zondag12:00 - 17:00Aanmelden

Openingstijden Kerkrade

Dagtijdstip 
Maandag10:00 - 18:00Aanmelden
Dinsdag10:00 - 18:00Aanmelden
Woensdag10:00 -18:00Aanmelden
Donderdag10:00 - 18:00Aanmelden
Vrijdag10:00 - 18:00Aanmelden
Zaterdag10:00 - 17:00Aanmelden
Zondag12:00 - 17:00Aanmelden