Odyssey Triple Track Double Wide Pistol Grip

triple_track_marxman_pistol_grip.jpg

Odyssey Triple Track Marxman Pistol Grip

Triple Track Ten Pistol Grip.JPG

Odyssey Triple Track Ten Pistol Grip

Odyssey Triple Track Double Wide Pistol Grip

-7%
Normale prijs € 259,00 Vanaf € 239,99
Levertijd:   Info icon

Odyssey Triple Track Double Wide OverSize Grip Heren

Deze Triple Track Double Wide is een face balanced putter en daarmee geschikt voor putters die een rechte putt-beweging maken. De putter is voorzien van een Odyssey OverSize grip en is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Triple Track Alignment

Odyssey introduceert het Triple Track Alignment. Deze gekleurde strepen aan de bovenzijde van de putterkop helpen je nog beter bij het oplijnen voor je putts, waardoor je nog nauwkeuriger wordt en nog meer putts zult holen.

Stroke Lab

Stroke Lab putters zijn zo ontworpen om perfect te kunnen oplijnen voor uw putt, elke keer weer. De shaft van deze putter is aanzienlijk lichter dan eerdere Odyssey shafts. Het gewicht is verspreid naar andere plaatsen in de putter. De putterkop is iets zwaarder door een gewichten in de zool van de putter. Het uiteinde van de putter is ook verzwaard met extra gewicht. Dit leidt tot betere stabiliteit in uw putt-beweging en zorgt voor een consistentere balrol.

De nieuwe Microhinge insert geeft je zowel controle over de afstand als de nauwkeurigheid. Ten opzichte van de vorige microhinge insert geeft deze nieuwe versie je nog meer feedback en een verfijnder gevoel.

Meer informatie
Name Odyssey Triple Track Double Wide Pistol Grip
Merk Odyssey
Geslacht male
Type Double Wide
Shaft model STEEL