Odyssey Triple Track 2-Ball OS Grip

0009015124_1.jpg

Scotty Cameron Phantom 12.5 X Putter

triple_track_2-ball_blade.jpg

Odyssey Triple Track 2-Ball Blade Pistol Grip

Odyssey Triple Track 2-Ball OS Grip

-7%
Normale prijs € 279,00 Vanaf € 259,99
Levertijd: 3-6 weken

Odyssey Triple Track 2-Ball Oversized Grip Heren

Deze Triple Track 2-Ball is de nieuwste versie van de legendarische Odyssey 2-Ball putter. De Triple Track 2-Ball is een face balanced putter en daarmee geschikt voor putters die een rechte putt-beweging maken. De putter is voorzien van een Odyssey Oversized grip en is verkrijgbaar in verschillende lengtes en zowel in rechts- als linkshandige variant.

Triple Track Alignment

Odyssey introduceert het Triple Track Alignment. Deze gekleurde strepen aan de bovenzijde van de putterkop helpen je nog beter bij het oplijnen voor je putts, waardoor je nog nauwkeuriger wordt en nog meer putts zult holen.

Stroke Lab

Stroke Lab putters zijn zo ontworpen om perfect te kunnen oplijnen voor uw putt, elke keer weer. De shaft van deze putter is aanzienlijk lichter dan eerdere Odyssey shafts. Het gewicht is verspreid naar andere plaatsen in de putter. De putterkop is iets zwaarder door een gewichten in de zool van de putter. Het uiteinde van de putter is ook verzwaard met extra gewicht. Dit leidt tot betere stabiliteit in uw putt-beweging en zorgt voor een consistentere balrol.

De nieuwe Microhinge insert geeft je zowel controle over de afstand als de nauwkeurigheid. Ten opzichte van de vorige microhinge insert geeft deze nieuwe versie je nog meer feedback en een verfijnder gevoel.

Meer informatie
Name Odyssey Triple Track 2-Ball OS Grip
Merk Odyssey
Geslacht male
Type 2-Ball
Shaft model STEEL