Nikon Coolshot Pro II Stabilized

3070011647_1.JPG

Nikon Coolshot 20 GII

3070011725_1.JPG

Nikon Coolshot Lite Stabilized

Nikon Coolshot Pro II Stabilized

€ 544,99

Nikon Coolshot Pro II Stabilized

Gebruik de COOLSHOT PROII STABILIZED en je weet dat je te maken hebt met een game changer. Profiteer van een perfect stabiel en rustig beeld met de verbluffende optiek en STABILIZED-technologie van Nikon. HYPER READ en een premium OLED-display bieden vrijwel onmiddellijke metingen zodat je meer tijd hebt om je te concentreren op je slag.

Stabiel Beeld

Met innovatieve Nikon Imaging-technologie zorgt de COOLSHOT PROII STABILIZED ervoor dat je altijd een stabiel beeld hebt door trillingen van je handen en omgevingsfactoren te corrigeren.  Je doel vinden is makkelijk. Meten en spelen maar.

Snel en nauwkeurig

De ingebouwde HYPER READ-technologie staat garant voor snelle en betrouwbare metingen (in circa 0,3 seconden), makkelijk afleesbaar op het duidelijke OLED-scherm. Zo kun je, zonder het spel te vertragen, beter nadenken over je volgende slag.

Hellingcorrectie kiezen

Speel je in je vrije tijd, dan kun je ID (hellen/dalen) inschakelen om rekening te houden met de helling, wat cruciaal is voor slagen omhoog en omlaag. Of gebruik de werkelijke-afstandsindicator, om tijdens wedstrijden aan te geven dat je juist geen hellingcorrectie gebruikt.

Afstand tot de vlag

De functie DUAL LOCKED ON ECHO laat weten dat de afstand tot de vlag is gemeten. Je weet dan zeker dat je de afstand tot de vlag meet en niet tot een boom of ander object dat mogelijk in de weg staat. Bij een nauwkeurige meting geeft de laserafstandsmeter een visuele indicatie en hoor je een geluidje.

Kennis van het terrein

Meet de afstand tot bomen en andere objecten die in de weg kunnen staan met de functie voor continue meting. Je hoeft alleen maar de aan-uitknop ingedrukt te houden om een goed beeld van je omgeving te krijgen.

Het weer is geen spelbreker

Een beetje regen houdt de COOLSHOT PROII STABILIZED niet tegen.  De waterdichte en condensvrije laserafstandsmeter kan de meest uiteenlopende omstandigheden en temperaturen aan.

Helder beeld

De COOLSHOT PROII STABILIZED beschikt over een kijker met 6x vergroting, meerlaagse coatings en Nikon-technologie om schittering tegen te gaan, voor een haarscherp beeld. De superieure helderheid van dit beeld bewijst dat Nikon na meer dan honderd jaar nog altijd wereldleider is op het gebied van optiek.

Meer informatie
Naam Nikon Coolshot Pro II Stabilized
Merk Nikon
Geslacht unisex
Barcode (EAN) 4580130921216
Inclusief draagtas Nee
Inclusief USB aansluiting Nee
Touchscreen Nee
Inclusief oplader Nee
Inclusief batterij Nee
Pinloc / Jolt technology Nee
Dual display Nee
Bluetooth Nee
Slope Nee