Nike Tiger Woods '13

3453341945_1.jpg

Under Armour HOVR Fade 2 SL

3453342838_1.png

Nike Jordan Retro 6 G NRG

Nike Tiger Woods '13

Vanaf € 249,99
Nog %1 beschikbaar

Nike Tiger Woods '13

Nike Tiger Woods '13

De Nike Tiger Woods '13 golfschoen heeft een unieke pasvorm en feel met Nike Free technologie voor langdurig comfort en veel fist pumps. De buitenzool houdt je stabiel, zodat je je club net als Tiger kunt draaien nadat je de bal op geweldige wijze over de golfbaan hebt geslagen.

Behind the Design
De inspiratie achter de Nike TW '13 begon met Tiger zelf. Hij was een enthousiaste fan van Nike Free schoenen en vroeg om een golfschoen die hem dezelfde pasvorm en feel gaf als de schoenen waarin hij rende en trainde. Het resultaat was een combinatie van comfort en performance die golfschoenen zoals wij ze kennnen, heeft veranderd.

Ga ervoor
De speciaal ontwikkelde buitenzool imiteert en vormt zich naar de natuurlijke beweging van de voet. Dit wordt gecombineerd met de grip van een lichte, performancegerichte golfschoen. Deze innovatieve buitenzool zorgt ervoor dat je langer contact met de grond houdt, zodat de energie van de voet beter in de schoen wordt gebruikt en de schoen dus beter contact maakt met de grond.

Aansluitend gevoel
Nike's Dynamic Fit biedt gerichte ondersteuning, een kracht-gewichtsverhouding en een 1-op-1 aansluitende ondersteuning. De nylon bandjes met Flywire lopen van het voetbed naar het vetersysteem en houden de voet stevig op zijn plek voor een verstelbare pasvorm die golfers stabiliteit en bewegingsvrijheid biedt.

Grip van tourniveau
Nieuwe, verwijderbare spikes en spikehouders zorgen voor uitzonderlijke grip.

Stijl: DR5752-016

Meer informatie
Naam Nike Tiger Woods '13
Merk Nike
Geslacht male