Jumbo Golf & Hockey Giftcard

JGH_Giftcard_Banner_Category_960_379

De Jumbo Golf & Hockey Giftcard: hét ideale cadeau voor de golfer en hockeyer.

Wil je iemand verrassen met een leuk en passend golf- en/of hockey cadeau, maar kun je niet kiezen? Geen probleem. In die gevallen is de Jumbo Golf & Hockey Giftcard hét ideale cadeau om te geven. Je bestelt deze giftcard eenvoudig hier in onze webshop of in één van onze superstores. De giftcard wordt geleverd als echte pas, in een bijpassende hoes.

Waar te verzilveren?
Voor het verzilveren van de giftcard geldt hetzelfde; je kunt er mee betalen in onze webshop én in onze superstores.

>> BESTEL DIRECT JOUW JUMBO GOLF & HOCKEY GIFTCARD <<

Saldo checken?
Wil je het saldo checken van je Jumbo Golf & Hockey Giftcard? Dat kan eenvoudig via deze link: JUMBO GOLF GIFTCARD SALDO CHECKER.

Betalen in de webshop met de giftcard?
Wil je betalen met de giftcard in de webshop? Kies dan voor de betaalmethode Jumbo Golf & Hockey Giftcard en vervolgens voor de knop 'Plaats bestelling'. Je moet hier dus niet kiezen voor couponcode. Couponcodes zijn uitsluitend bedoeld voor eventuele acties.

Voorwaarden Jumbo Golf & Hockey Giftcard

  • De Giftcad is niet naamsgebonden en dus makkelijk overdraagbaar (mocht je 'm toch voor jezelf willen houden)
  • Het bedrag vermeld op de Giftcard is in euro.
  • Het bedrag op de Giftcard kan bij een aankoop volledig of gedeeltelijk gebruikt worden.
  • De Giftcard, evenals het resterende saldo, kan in geen geval terugbetaald worden, noch in geld noch in de vorm van een waardebon. De Giftcard kan enkel gebruikt worden om inkopen in de webshop en superstores van Jumbo Golf & Hockey.
  • Jumbo Golf & Hockey wijst alle verantwoordelijkheid af en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verliezen of schade die de klanten zouden kunnen hebben geleden ingevolge diefstal of verlies van de Giftcard. In geval van verlies of diefstal wordt de Giftcard niet vervangen of terugbetaald door Jumbo Golf & Hockey.
  • Jumbo Golf & Hockey behoudt zich het recht voor elke beschadigde kaart niet te vervangen of terug te betalen.
  • Het bedrag op de Giftcard zal geen interesten voortbrengen.
  • Jumbo Golf & Hockey behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik de Algemene Voorwaarden van de Giftcards te wijzigen.
  • De huidige voorwaarden vervolledigen de Algemene Verkoopvoorwaarden. De Algemene Verkoopvoorwaarden zijn tevens van toepassing op de Giftcards.