Honma Beres BE-07 Fairwaywood Ladies

honma_xp-1_fairwaywood_ladies.jpg

Honma XP-1 Fairwaywood

wilson_launch_pad_ladies_fairwaywood.jpg

Wilson Launch Pad Fairwaywood Ladies

Honma Beres BE-07 Fairwaywood Ladies

-14%
Normale prijs € 699,00 Vanaf € 599,99
Levertijd:   Info icon
Verkoop per webshop van dit product is niet toegestaan. Test het product in onze golfwinkels of bestel telefonisch.

Honma Beres BE-07 Fairwaywood Ladies

De Honma Beres BE-07 Fairway heeft een elegante uitstraling met prachtige details. Op het clubblad staat het kenmerkende logo van Honma. Het clubblad en de zool van de club hebben een mooie, heldere zilveren kleurstelling. 

De Fairway is voorzien van het Honma Maximum Speed Slot design om serieus ver te kunnen slaan. Het clubblad heeft een maximum face flex om extra hoge swingsnelheden te kunnen omzetten en ballen die grote afstanden overbruggen. Het desgin is zo ontwikkeld dat je ook bij ballen die je niet in de sweetspot raakt toch nog afstand maakt. Het clubblad heeft eigenlijk een zeer grote sweetspot waardoor het een club is die vrij makkelijk is om mee te spelen. Daarnaast zorgt het ontwerp voor een hoge ballancering.

De Honma Beres BE-07 serie mag niet online worden verkocht (ook de prijs mag niet online worden getoond), maar uitsluitend in de Jumbo Golf superstores in Amsterdam, Kerkrade en Bunnik. Daar vertellen we je alles over de mogelijkheden en de specificaties van deze club.

Maak online een gratis clubfitting afspraak en kom erachter of deze club iets voor jou is.

Meer informatie
Name Honma Beres BE-07 Fairwaywood Ladies
Merk Honma
Geslacht female
Shaft model ARMRQ 7X M40X 3