Gouden tickets

JG_JackNicklaus_Gouden_Tickets_2022_Actie_Category_960_379

Maak kans op gouden tickets!*

Om te vieren dat de nieuwe voorjaarscollectie van JackNicklaus bij ons binnen is, hebben we een geweldige actie. Jij kunt namelijk kans maken om deel te nemen aan The JackNicklaus International Invitational in Columbus, Ohio (Verenigde Staten). Alles wordt geregeld; van vliegtickets tot transfers en van diners tot een openingsreceptie. 

Het toernooi wordt gespeeld op de exclusieve, door Jack Nicklaus ontworpen, New Albany Country Club, waar je als echte tourspeler zult worden verwelkomd. Op vrijdag en zaterdag zullen jullie als toeschouwers worden ontvangen bij The Memorial Tournament van de PGA Tour. 

Wat moet je doen om kans te maken?

Dat is heel eenvoudig! Koop vóór 30 april 2022 iets uit onze nieuwe JackNicklaus voorjaarscollectie en je maakt automatisch kans.

* Actievoorwaarden

  • Iedereen die iets uit de nieuwe JackNicklaus voorjaarscollectie koopt dingt automatisch mee;
  • Om kans te maken kun je zowel in onze winkels als online je JackNicklaus kleding kopen;
  • Begin mei wordt uit iedereen die iets van JackNicklaus heeft gekocht geheel willekeurig één winnaar getrokken die de twee gouden tickets wint*;
  • We geven één keer twee (gouden) tickets weg;
  • De winnaar ontvangt begin mei 2022 persoonlijk bericht van ons en maken we bekend middels een bericht op onze Social media.

* Dat doen we geheel willekeurig door in de verkopen te kijken welke JackNicklaus artikelen zijn verkocht. Alle JackNicklaus artikelen zijn namelijk gelinkt aan een ordernummer (zowel in onze winkelkassa's als in de webshop). Op deze manier kunnen eenvoudig achterhalen wie iets van JackNicklaus heeft gekocht. 

JackNicklaus Golfkleding

JackNicklaus golfkleding staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze kledingcollectie, van één van de beste golfers aller tijde, heeft een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

De gehele collectie is op subtiele wijze voorzien van de kenmerkende gouden beer. De bijnaam van Jack Nicklaus was namelijk 'The Golden Bear'.

Je koopt de golfkleding van JackNicklaus in de BENELUX exclusief bij Jumbo Golf, zowel in de webshop als in onze vestigingen.