Callaway Mavrik Max Driver

0009495029......JPG

Evnroll ER10 Outback Mallet Putter

0009106133_1.JPG

Ping Heppler Tomcat Putter

Callaway Mavrik Max Driver

-4%
Normale prijs € 449,00 Vanaf € 429,99
Levertijd:   Info icon

Callaway Mavrik Max Driver

DEZE CLUB
EERST TESTEN?
Maak een gratis afspraak

Callaway Mavrik Max Driver Heren

Callaway is uniek in het ontwerpen van nieuwe clubs op basis van A.I. (Artificial Intelligence). Waar ze A.I. toepasten om de succesvolle Epic Flash te creëren, hebben ze dat doorgezet naar het ontwerpen van de allernieuwste lijn, de Mavrik!

3 verschillende Mavrik drivers

Er zijn drie verschillende Mavrik drivers, degene die op deze pagina wordt omschreven is de Mavrik Max driver (de middelste op onderstaande afbeelding).

 

De Mavrik Driver is de snelste van het drietal. Hiermee kun je de hoogste clubhead speed genereren en uiteindelijk ook de meeste afstand genereren. De Mavrik Max Driver is de driver die het makkelijkste is om te spelen en de Mavrik SubZero Driver heeft een iets kleinere kop (450CC) en zorgt en is voor de betere golfer.

De Mavrik Max Driver is gemaakt voor een hele grote en brede groep golfers, omdat deze variant heel makkelijk te spelen is en maximale vergevingsgezindheid biedt.

Flash Face

De Callaway Mavrik Max Driver beschikt net als de Epic Flash over de revolutionaire Flash Face, maar nu nog verder door ontwikkeld, voor een nog beter en sterker clubblad, zodat jij nog vaker rechter zult zijn vanaf de tee. Flash Face zorgt er verder ook voor dat de ballen die je niet in het midden van het blad raakt, toch veel snelheid meekrijgen. 

Jailbreak

Naast Flash Face is de Mavrik Max ook voorzien van de unieke Callaway Jailbreak technologie; twee tralies die achter het clubblad zijn geplaatst om het clubhoofd stijver te maken, waardoor de energieoverdracht van club naar bal beter is.

Flex en Loft

Deze Callaway Mavrik Max Driver wordt geleverd met een Project X Evenflow Riptide shaft en is verkrijgbaar in de volgende opties:

Linkshandig:

  • 10,5°, flex: Regular.
Meer informatie
Name Callaway Mavrik Max Driver
Merk Callaway
Geslacht male
Shaft model Project X Evenflow Riptide