Nikon Coolshot 50i

3070011725_1.JPG

Nikon Coolshot Lite Stabilized

3070011740_1.JPG

Daphne Headcover Bobcat

Nikon Coolshot 50i

Coolshot 50i

€ 384,99
Levertijd:   Info icon

Nikon Coolshot 50i

Maak kennis met de COOLSHOT 50i, de eerste laserafstandsmeter van Nikon met ingebouwde bevestigingsmagneet. Dit innovatieve product is ontworpen om je spel naar een hoger niveau te tillen, met Nikons superieure optiek, hellingcorrectie, DUAL LOCKED ON QUAKE voor vlagbevestiging en continue meting.

Handige bevestiging

De innovatieve ingebouwde bevestigingsmagneet is bedoeld om de COOLSHOT 50i makkelijk vast te maken aan metaal. Dit kan bijvoorbeeld je golftas of golfkarretje zijn. Dus snel pakken, gebruiken en weer terughangen.

Hellingcorrectie kiezen

Speel je in je vrije tijd, dan kun je ID (hellen/dalen) inschakelen om rekening te houden met de helling, wat cruciaal is voor slagen omhoog en omlaag. Of gebruik de werkelijke-afstandsindicator, die tijdens wedstrijden aangeeft dat je juist geen hellingcorrectie gebruikt.

Afstand tot de vlag

De functie DUAL LOCKED ON QUAKE laat weten dat de afstand tot de vlag is gemeten. Je weet dan zeker dat je de afstand tot de vlag meet en niet tot een boom of ander object dat mogelijk in de weg staat. Bij een betrouwbare meting geeft de laserafstandsmeter een visuele indicatie en voel je een zachte trilling.

Helder beeld

De COOLSHOT 50i beschikt over een kijker met 6x vergroting, meerlaagse coatings en Nikon-technologie om schittering tegen te gaan, voor een haarscherp helder beeld. Deze prachtige beeldkwaliteit bewijst dat Nikon na meer dan honderd jaar nog altijd wereldleider is op het gebied van optiek.

Meer informatie
Name Nikon Coolshot 50i
Merk Nikon
Geslacht unisex
Barcode (EAN) 4580130921278
Inclusief draagtas Nee
Inclusief USB aansluiting Nee
Touchscreen Nee
Inclusief oplader Ja
Inclusief batterij Ja
Pinloc / Jolt technology Nee
Dual display Nee
Bluetooth Nee
Slope Nee
Bereik 5 - 1090
Nauwkeurigheid (in meters) 1
Afmetingen 100 x 75 x 38