Moïses Golf Partee

Moïses Golf Partee

Welkom op Moïses Golf Partee. Een super leuke video-serie op Instagram TV (IGTV). In deze serie ontvangt Moïse Trustfull gasten voor een golfles van Golfleraar Paul Nout en om hen direct een paar leuke vragen te stellen. Zo leer je deze gasten ook eens op een andere manier kennen.       

Moïse Trustfull is onderneemster en is zelf ook helemaal verslaafd geraakt aan golf. Ze golft o.a. regelmatig met haar vader. Wellicht ken je Moïse van haar rollen in Goede Tijden Slechte Tijden en Flikken Maastricht. 

Lees hieronder verder...

Moises_Golf_Partee

Moïses Golf Partee is een initiatief van Golf.nl. Voor haar opnames bezoekt Moïse ook Jumbo Golf om er voor te zorgen dat ze iedere keer weer in een spetterende golfoutfit voor de camera verschijnt.

De eerste aflevering is vanaf 24 juni te zien op het Instagram kanaal van Golf.nl, maar ook hieronder.

Kijk je mee?

Moïses Golf Partee, Styled by Jumbo Golf & Hockey

Moïses Golf Partee, Styled by Jumbo Golf & Hockey

20 juli 2021; Aflevering 1 Moïses Golfpartee.

Na de introductie-aflevering van enkele weken geleden ontvangt Moïse in deze aflevering haar eerste gast waarmee ze de golfbaan bezoekt. De eerste gast is Juvat Westendorp. Natuurlijk is ook golfpro Paul weer van de partij om ook Juvat wat golfskills bij te brengen. Bekijk de aflevering hieronder.

23 september 2021; Moïses Golfpartee: Fatima Moreira de Melo.

In deze aflevering ontvangt Moïse oud top hockeyster Fatima Moreira de Melo. Iemand met balgevoel dus. Benieuwd hoe het haar afgaat op de golfbaan? Bekijk de aflevering hieronder.

14 oktober 2021; Moïses Golfpartee: Carolien Karthaus-Spoor

In deze aflevering ontvangt Moïse de enthousiaste en energieke Carolien Karthaus-Spoor. Je kent deze actrice mogelijk van haar rol als Florien Fischer in Goede Tijden, Slechte Tijden. Benieuwd hoe het haar afgaat op de golfbaan? Bekijk de aflevering hieronder.