Garmin S60 Horloge

0899002598.JPG

Elrey Watch Holder

Garmin S60 Horloge

-25%
Normale prijs € 399,99 Vanaf € 299,99
Levertijd:   Info icon

Garmin S60 Horloge

Authentiek golfhorloge met een ongeëvenaarde stijl

  • Stijlvol GPS-golfhorloge waarmee u uw passie voor golfen zowel op als buiten de baan toont
  • Het grote 1,2-inch kleuren touchscreen biedt een volledig intuïtieve en gestroomlijnde gebruikersinterface. Bovendien is het display in zonlicht afleesbaar
  • Toont precieze afstanden tot de greens, hindernissen en doglegs op full-color golfbaankaarten
  • Handige QuickFit™ polsbanden waarmee u snel en moeiteloos van stijl kunt wisselen
  • Meer dan 40.000 voorgeladen golfbanen over de hele wereld
  • Multi sport, dus ook te gebruiken voor andere sporten
  • De verbeterde AutoShot gametracker houdt automatisch uw shots1 op de fairway bij en legt shotafstanden vast voor de analyse na afloop

Nooit eerder zo eenvoudig

Geavanceerde, eenvoudig te gebruiken functies zoals automatische baandetectie en automatische wisselen van hole bieden u alle gegevens die u nodig hebt om het beste uit uw spel te halen. Het 1,2-inch kleuren display beschikt over een modus voor grote cijfers en met de nieuwe intuïtieve gebruikersinterface tilt u uw spel heel eenvoudig naar een hoger niveau.

Houd uw game bij. En ook uw scores.

De AutoShot gametracker beschikt over sensortechnologie die shots nauwkeuriger detecteert1 op de fairway, en legt shotlocaties en afstanden automatisch vast voor de analyse na afloop in Garmin Connect™. Op de baan geeft de functie 'Automatisch shot meten' automatisch de afstanden voor elk gedetecteerd shot aan. De volgende eigenschappen bevat de Approach S60: PinPointer, PlaysLike afstand, bestemming aantikken voor afstand, handicapscore, swingtempo en tempotraining.

Ken uw baan

De Approach S60 wordt geleverd met voorgeladen kaarten van meer dan 40.000 golfbanen wereldwijd en biedt, indien gesynchroniseerd met Garmin Connect, automatische downloads2 van updates voor de golfbanen waar u vaker speelt.

Ontvang precieze afstanden tot elke locatie op de baan en de PlaysLike afstand, waarbij de afstand wordt aangepast voor shots bergop- of bergafwaarts, zodat u de beste club voor elke situatie kunt kiezen. Met Touch Targeting kunt u elke locatie op de kaart aanraken voor een exacte afstandsmeting tot die locatie, waaronder fairways, bunkers, waterhindernissen en meer.

Bereik de pin

Green View geeft de daadwerkelijke vorm van elke green weer, waar u zich ook op de baan bevindt. U kunt de pin handmatig verplaatsen naar de juiste locatie voor een nauwkeuriger resultaat. PinPointer geeft u de richting naar de pin als u de vlag niet kunt zien.

Altijd kampioen

Ga de strijd aan met andere golfers op meer dan 40.000 golfbanen wereldwijd of daag uw vrienden uit via de Garmin Golf app. Elke baan heeft een eigen wekelijks klassement waarin iedereen kan meedoen. U kunt ook uw eigen toernooi starten en spelers uitnodigen om deel te nemen. Met de Approach S60 worden uw scores live in het klassement gezet terwijl u verder speelt.

Persoonlijk horloge, slimme snufjes

Synchroniseer de Approach S60 met uw compatibele smartphone3 om smartphone meldingen over inkomende oproepen, tekstberichten, e-mails en andere waarschuwingen te krijgen. Communiceer ook op meer manieren, bijvoorbeeld met the Garmin Golf app, waarmee u samen met uw vrienden aan klassementen kunt deelnemen op meer dan 40.000 golfbanen. Download aangepaste wijzerplaten, apps en widgets in de Connect IQ™ store. Pas met de Face It™ app uw wijzerplaat aan met een foto op uw mobiele telefoon.

Blijf op en buiten de baan actief

Uw Approach S60 houdt u gemakkelijk bij met een batterijduur van maximaal 10 uur tijdens het golfen en maximaal 10 dagen in horlogemodus. Gebruik uw horloge ook voor andere activiteiten met de vooraf geladen activiteitprofielen voor hardlopen, fietsen, zwemmen en meer. Dankzij de activity tracking functies op uw Approach S60, zoals de bewegingsbalk, trilwaarschuwingen en metingen van het aantal calorieën en stappen, blijft u elke dag fit.

Meer informatie
Name Garmin S60 Horloge
Merk Garmin
Geslacht unisex
Inclusief draagtas Nee
Inclusief USB aansluiting Nee
Touchscreen Ja
Inclusief oplader Ja
Inclusief batterij Nee
Besturingssysteem iOS (iPhone), Android
Pinloc / Jolt technology Nee
Dual display Ja
Bluetooth Ja
Slope Ja
Aantal voorgeprogrammeerde golfbanen 268