Garmin Approach S12

3070010052_0001_1.jpg

Bushnell Golf Ion Elite Golfhorloge

3453344301_1.png

Garmin Approach S70 47MM

Garmin Approach S12

Garmin Approach S12

Normale prijs €199.99 Speciale prijs € 159,99

Garmin Approach S12

Verbetert jouw spel met de Approach® S12, een stijlvol golfhorloge dat je vanaf de afslag tot het einde van de ronde helpt. Met toegang tot belangrijke afstanden tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green, evenals hindernissen en doglegs op 42.000 vooraf geladen banen wereldwijd. Het horloge heeft een score tracker en deze kun je direct uploaden naar de Garmin Golf ™ app1. Koppel het horloge met de optionele Approach® CT10 clubtracking sensoren (apart verkrijgbaar) voor automatische gametracking-mogelijkheden. Het golfhorloge heeft een batterijduur tot wel 30 uur in GPS-modus, waardoor je langer kunt spelen zonder op te laden.

Eigenschappen

1,3-INCH MONOCHROOM HOOGWAARDIG DISPLAY
Het gebruiksvriendelijke golfhorloge heeft een nieuw rond ontwerp met een 1,3-inch monochroom display met hoge resolutie, dat zelfs bij fel zonlicht gemakkelijk afleesbaar is.

VOORGELADEN GOLFBANEN
Het horloge bevat meer dan 42.000 voorgeladen CourseView-kaarten van golfbanen over de hele wereld.

AUTOMATISCHE BAANUPDATES
Wanneer het horloge is gekoppeld met de Garmin Golf-app1, worden de banen die je het meest speelt automatisch bijgewerkt.

EXACTE AFSTANDEN
Dankzij zeer gevoelige GPS bepaalt het horloge snel je locatie en toont het precieze afstanden tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green, hindernissen, doglegs, lay-ups en meer. Je kunt ook afstanden meten voor je slagen.

GROTE CIJFERS
De lettergrootte is vergroot, zodat je gemakkelijk de afstanden naar de voorkant, achterkant en midden van de green kunt lezen.

KOPPEL MET OPTIONELE APPROACH® CT10-SENSOREN
Houd automatisch je score en de afstand die je slaat met elke club bij met compatibele Approach CT10-clubtracking sensoren (alleen compatibel met de volledige set, wordt apart verkocht).

GREEN VIEW
De Green View-functie toont de ware vorm van elke green, waar je ook op de baan bent, en stelt je in staat om de pinpositie aan te passen voor meer nauwkeurigheid.

GARMIN GOLF-APP
Koppel het horloge met de Garmin Golf-app1 om live scores, automatische scorekaartuploads, automatische baanupdates en al je statistieken op één plek te bekijken.

SCORES BIJHOUDEN
Het horloge beschikt over een digitale scorekaart die rechtstreeks naar de Garmin Golf-app1 kan worden geüpload, zodat je deel kunt nemen aan wekelijkse klassementen.

BATTERIJDUUR
De interne, oplaadbare batterij biedt tot 30 uur in GPS-modus.

QUICK RELEASE POLSBAND (20MM)
De handige quick release polsbanden maken het mogelijk om stijlvol en sportief te blijven. Wissel eenvoudig de polsbanden en pas de stijl van het horloge gemakkelijk aan (apart verkrijgbaar).Past om polsen met een omtrek van 125-202 mm

Meer informatie
Naam Garmin Approach S12
Merk Garmin
Geslacht unisex
Barcode (EAN) 753759303051
Inclusief draagtas Nee
Inclusief USB aansluiting Nee
Touchscreen Nee
Inclusief oplader Ja
Inclusief batterij Ja
Besturingssysteem iOS (iPhone), Android
Pinlock Nee
Dual display Nee
Bluetooth Ja
Accuduur Watch-modus: Tot 10 weken GPS-modus: Tot 30 uur
Helling Nee
Aantal voorgeprogrammeerde golfbanen 43000
Afmetingen 43,7 x 43,7 x 11,5 mm