Footjoy 53269 ProSL

0130015383.JPG

Footjoy 53108 Pro SL Carbon

Footjoy 53269 ProSL

Footjoy 53269 ProSL Heren

Superieur gevoel en comfort
Pro / SL heren golfschoenen bieden een superieur gevoel met Fine Tuned Foam voor soepele demping en een verzwaarde buitenzool ontwerp voor superieure stabiliteit.

Leest
De schoen is verkrijgbaar in een Wide (W) en Medium (M) leest. Heeft u bredere voeten dan normaal, kies dan voor de maat waar een 'W' achter staat. Heeft een normale breedte voet, kies dan voor de maat waar een 'M' achter de maat staat.

Kenmerken

 • Uitzonderlijke stabiliteit
  Een verzwaarde buitenzool zorgt voor extreme stabiliteit en toegevoegd lichtgewicht comfort.
 • Laser plus fit
  De Laser Plus Last biedt een volledig afgerond teen-karakter, standaard passend over de voorvoet en wreef, met een iets smalle hak. Dikkere binnenzool biedt verhoogde demping onder de voeten voor meer comfort.
 • Prestatie
  ChromoSkin ™ -leer, ontwikkeld door Pittards® uit Engeland, is een soepel, lichtgewicht, duurzaam en 100% waterdicht leer.
 • Veelzijdige tractie
  Een uit 3 delen bestaande buitenzool combineert 2 melanges van onze Fine Tuned Foam voor demping en stabiliteit, met een TPU gegoten zool voor tractie, creëert een buitenzool die perfect is voor natuurlijk gedrag met slijtage-aan-de-weg veelzijdigheid.
 • Waterbestendig
  FootJoy garandeert dat deze golfschoen 100% waterdicht is bij normaal gebruik gedurende twee jaar (Amerikaanse garantie).
Meer informatie
Name Footjoy 53269 ProSL
Merk Footjoy
Geslacht male