Callaway Supersoft Magna

0562002009_0000_1.JPG

Black Diamond 12 Net

Callaway Supersoft Magna

KIES & MIX
ALTIJD TWEEDE HALVE PRIJS: € 0,00
Bekijk de voorwaarden

Callaway Supersoft Magna

Ontworpen voor degenen die worstelen met het consistent recht slaan van een bal.

Wat is deze bal uniek maakt is de grootte. Deze bal is namelijk iets groter dan een normale golfbal. De Magna heeft een doorsnede van 4,399 cm en een reguliere golfbal heeft een doorsnede van 4,267 cm.

Ondanks dat voldoet de bal gewoon aan de regels en is het logischerwijs makkelijker om de bal te raken. Deze extra grote golfbal heeft een verhoogd zwaartepunt en produceert een rechtere en consistentere rol. De tweedelige Supersoft Magna bal beschikt over een super zachte magna kern en geeft u een lekker zacht gevoel dat ook zorgt voor minder spin en meer vergevingsgezindheid. Met een lage compressiekern en een zachte cover (buitenste laag), krijgt u een uitzonderlijk gevoel rondom de green.

De Callaway Supersoft Magna is ideaal voor golfers die op zoek zijn naar verbeteringen in hun spel. De bal is gemakkelijk te raken, produceert een rechtere balvlucht en zorgt voor een uitstekend gevoel in het korte spel. Net als andere goflballen van Callaway beschikt ook de Supersoft Magna over de HEX dimples voor een betere aerodynamica.

Prestaties van deze bal
1= basis / 2 = voldoende / 3 = goed / 4 = zeer goed / 5 = uitmuntend

 Aspect  Score 
 Afstand 3
 Balvlucht 3
 Driver Spin* 3
 Gevoel3
 Korte spel controle 3


* Driver Spin: 1 = veel spin / 5 = geen spin

Onderstaande foto toont het verschil in grootte tussen een gewoon formaat bal (links) en de Callaway Supersoft Magna (rechts).

Meer informatie
Name Callaway Supersoft Magna
Merk Callaway
Geslacht unisex