Callaway Mavrik Sub Zero Driver

0001015162_1.JPG

Titleist TSI2 Kurokage Driver

Callaway Mavrik Sub Zero Driver

Callaway Mavrik Sub Zero Driver Heren

Callaway is uniek in het ontwerpen van nieuwe clubs op basis van A.I. (Artificial Intelligence). Waar ze A.I. toepasten om de succesvolle Epic Flash te creëren, hebben ze dat doorgezet naar het ontwerpen van de allernieuwste lijn, de Mavrik!

3 verschillende Mavrik drivers

Er zijn drie verschillende Mavrik drivers, degene die op deze pagina wordt omschreven is de Mavrik Sub Zero driver (de rechtse op onderstaande afbeelding).

 

De Mavrik Driver is de snelste van het drietal. Hiermee kun je de hoogste clubhead speed genereren en uiteindelijk ook de meeste afstand genereren. De Mavrik Max Driver is de driver die het makkelijkste is om te spelen en de Mavrik SubZero Driver heeft een iets kleinere kop (450CC) en zorgt en is voor de betere golfer.

De Mavrik Sub Zero Driver is hoofdzakelijk bedoeld voor de betere golfer, met een hoge swingsnelheid en die geen problemen hebben met het creëren van spin. Het clubhoofd van Mavrik Sub Zero beschikt over twee schroeven (14 en 2 gram) voor en achter in de zool, om de afstelling geheel naar jouw wens af te stellen.

Flash Face

De Callaway Mavrik Sub Zero Driver beschikt net als de Epic Flash over de revolutionaire Flash Face, maar nu nog verder door ontwikkeld, voor een nog beter en sterker clubblad, zodat jij nog vaker rechter zult zijn vanaf de tee. Flash Face zorgt er verder ook voor dat de ballen die je niet in het midden van het blad raakt, toch veel snelheid meekrijgen.

Jailbreak

Naast Flash Face is de Mavrik Sub Zero ook voorzien van de unieke Callaway Jailbreak technologie; twee tralies die achter het clubblad zijn geplaatst om het clubhoofd stijver te maken, waardoor de energieoverdracht van club naar bal beter is.

Flex en Loft

Deze Callaway Mavrik Sub Zero Driver wordt geleverd met een Aldila Rogue White shaft en is verkrijgbaar in de volgende opties:

Rechtshandig:

  • 9°, flex: Stiff.
Meer informatie
Name Callaway Mavrik Sub Zero Driver
Merk Callaway
Geslacht male
Shaft model GRAPHITE