Callaway Mavrik Riptide Fairwaywood

0001048235_0000_1.JPG

Callaway Mavrik Max Fairwaywood

0001048238_0000_1.JPG

Callaway Mavrik Rogue Fairwaywood

Callaway Mavrik Riptide Fairwaywood

-7%
Normale prijs € 269,00 Vanaf € 249,99
Levertijd:   Info icon

Callaway Mavrik Fairwaywood met Project X Evenflow Riptide shaft Heren

Callaway is uniek in het ontwerpen van nieuwe clubs op basis van A.I. (Artificial Intelligence). Waar ze A.I. toepasten om de succesvolle Epic Flash te creëren, hebben ze dat doorgezet naar het ontwerpen van de allernieuwste lijn, de Mavrik!

Mavrik Fairway en de  Mavrik Max Fairway

Jumbo Golf biedt zowel de Mavrik Fairway als de Mavrik Max Fairway aan. Degene die op deze pagina wordt omschreven is de Mavrik Fairway (de linkse op onderstaande afbeelding).

De Mavrik Fairway is de snelste van de twee. Hiermee kun je de hoogste clubhead speed genereren en uiteindelijk ook de meeste afstand genereren. De Mavrik Max Fairway is degene die het makkelijkste is om te spelen.

Flash Face

De Callaway Mavrik Fairway beschikt net als de Epic Flash over de revolutionaire Flash Face, maar nu nog verder door ontwikkeld, voor een nog beter en sterker clubblad, zodat jij nog vaker rechter zult zijn vanaf de tee en fairway. Flash Face zorgt er verder ook voor dat de ballen die je niet in het midden van het blad raakt, toch veel snelheid meekrijgen. 

Jailbreak

Naast Flash Face is de Mavrik ook voorzien van de unieke Callaway Jailbreak technologie; twee tralies die achter het clubblad zijn geplaatst om het clubhoofd stijver te maken, waardoor de energieoverdracht van club naar bal beter is.

Flex en Loft

Deze Callaway Mavrik Fairway wordt geleverd met een Project X Evenflow shaft en is verkrijgbaar in de volgende opties:

Rechtshandig:

  • #3, Loft: 15°, Lie: 56° flex: Regular;
  • #5, Loft: 18°, Lie: 56,5° flex: Regular.
Meer informatie
Name Callaway Mavrik Riptide Fairwaywood
Merk Callaway
Geslacht male
Shaft model Project X Evenflow