Callaway Mavrik Max Hybride Ladies

kalea_3_hybride..jpg

Taylormade Kalea 3 Hybride

0003106063.JPG

Ping G Le 2 Hybrid

Callaway Mavrik Max Hybride Ladies

-13%
Normale prijs € 229,00 Vanaf € 199,99
Levertijd:   Info icon

Callaway Mavrik Max Hybride Ladies

Callaway Mavrik Max Hybride Ladies

Callaway is uniek in het ontwerpen van nieuwe clubs op basis van A.I. (Artificial Intelligence). Waar ze A.I. toepasten om de succesvolle Epic Flash te creëren, hebben ze dat doorgezet naar het ontwerpen van de allernieuwste lijn, de Mavrik!

De Mavrik Max Hybride Ladies heeft een super laag zwaartepunt waardoor je de bal makkelijk zult lanceren (hoge balvlucht). Daarnaast is de Mavrik Max hybride zo ontworpen dat deze maximaal vergevingsgezind is. Daarmee is de Mavrik Max Hybride een aanwinst voor zowel de beginnende als ervaren golfer.

Flash Face

De Callaway Mavrik Max Hybride Ladies beschikt net als de Epic Flash over de revolutionaire Flash Face, maar nu nog verder door ontwikkeld, voor een nog beter en sterker clubblad, zodat jij nog vaker rechter zult zijn vanaf de tee en fairway. Flash Face zorgt er verder ook voor dat de ballen die je niet in het midden van het blad raakt, toch veel snelheid meekrijgen. 

Jailbreak

Naast Flash Face is de Mavrik ook voorzien van de unieke Callaway Jailbreak technologie; twee tralies die achter het clubblad zijn geplaatst om het clubhoofd stijver te maken, waardoor de energieoverdracht van club naar bal beter is.

Flex en Loft

Deze Callaway Mavrik Max Hybride Ladies wordt geleverd met een UST Helium Black shaft en is verkrijgbaar in de volgende opties:

Rechtshandig:

  • #4, Loft: 24°, Lie: 59° flex: Ladies LITE;
  • #5, Loft: 27°, Lie: 59,5° flex: Ladies LITE;
Meer informatie
Name Callaway Mavrik Max Hybride Ladies
Merk Callaway
Geslacht female
Shaft model UST Helium Black