Callaway Mavrik Max Hybride

callaway_epic_flash_hybrid.jpg

Callaway Epic Flash Hybride

0003048073_0000_1.JPG

Callaway X Hot Hybride

Callaway Mavrik Max Hybride

-13%
Normale prijs € 229,00 Vanaf € 199,99
Levertijd: direct leverbaar

Callaway Mavrik Max Hybride

Callaway Mavrik Max Hybride Heren

Callaway is uniek in het ontwerpen van nieuwe clubs op basis van A.I. (Artificial Intelligence). Waar ze A.I. toepasten om de succesvolle Epic Flash te creëren, hebben ze dat doorgezet naar het ontwerpen van de allernieuwste lijn, de Mavrik!

Mavrik Hybride en de Mavrik Max Hybride

Jumbo Golf biedt zowel de Mavrik Hybride als de Mavrik Max Hybride aan. Degene die op deze pagina wordt omschreven is de Mavrik Max Hybride.

De Mavrik Hybride is de snelste van de twee. Hiermee kun je de hoogste clubhead speed genereren en uiteindelijk ook de meeste afstand genereren. De Mavrik Max Hybride is degene die het makkelijkste is om te spelen. Deze heeft een super laag zwaartepunt waardoor je de bal makkelijk zult lanceren (hoge balvlucht). Daarnaast is de Mavrik Max hybride zo ontworpen dat deze maximaal vergevingsgezind is. Daarmee is de Mavrik Max Hybride een aanwinst voor zowel de beginnende als ervaren golfer.

Flash Face

De Callaway Mavrik Max Hybride beschikt net als de Epic Flash over de revolutionaire Flash Face, maar nu nog verder door ontwikkeld, voor een nog beter en sterker clubblad, zodat jij nog vaker rechter zult zijn vanaf de tee en fairway. Flash Face zorgt er verder ook voor dat de ballen die je niet in het midden van het blad raakt, toch veel snelheid meekrijgen. 

Jailbreak

Naast Flash Face is de Mavrik ook voorzien van de unieke Callaway Jailbreak technologie; twee tralies die achter het clubblad zijn geplaatst om het clubhoofd stijver te maken, waardoor de energieoverdracht van club naar bal beter is.

Flex en Loft

Deze Callaway Mavrik Max Hybride wordt geleverd met een Project X Catalyst shaft en is verkrijgbaar in de volgende opties:

Rechtshandig:

  • #3, Loft: 19°, Lie: 58,5° flex: Regular;
  • #4, Loft: 21°, Lie: 59° flex: Light, Regular;
  • #5, Loft: 24°, Lie: 59,5° flex: Light, Regular.
Meer informatie
Name Callaway Mavrik Max Hybride
Merk Callaway
Geslacht male
Shaft model Project X Catalyst