Callaway Mavrik Max Fairwaywood Ladies

kalea_3_fairway.jpg

Taylormade Kalea 3 Fairway

0001048247_0000_1.JPG

Callaway X Hot Fairwaywood Ladies

Callaway Mavrik Max Fairwaywood Ladies

Normale prijs € 269,00 Vanaf € 249,99
Levertijd: direct leverbaar

Callaway Mavrik Max Fairwaywood Ladies

Callaway is uniek in het ontwerpen van nieuwe clubs op basis van A.I. (Artificial Intelligence). Waar ze A.I. toepasten om de succesvolle Epic Flash te creëren, hebben ze dat doorgezet naar het ontwerpen van de allernieuwste lijn, de Mavrik!

De Callaway Mavrik Max Fairway is een fairwaywood die gemaakt is om heel makkelijk mee te spelen. Daarmee is deze geschikt voor een grote, brede groep golfers.

Flash Face

De Callaway Mavrik Max Fairway beschikt net als de Epic Flash over de revolutionaire Flash Face, maar nu nog verder door ontwikkeld, voor een nog beter en sterker clubblad, zodat jij nog vaker rechter zult zijn vanaf de tee en fairway. Flash Face zorgt er verder ook voor dat de ballen die je niet in het midden van het blad raakt, toch veel snelheid meekrijgen. 

Jailbreak

Naast Flash Face is de Mavrik ook voorzien van de unieke Callaway Jailbreak technologie; twee tralies die achter het clubblad zijn geplaatst om het clubhoofd stijver te maken, waardoor de energieoverdracht van club naar bal beter is.

Flex en Loft

Deze Callaway Mavrik Max Fairway Ladies wordt geleverd met een UST Helium shaft en is verkrijgbaar in de volgende opties:

Rechtshandig:

  • #3, Loft: 15°, Lie: 57° flex: Ladies
  • #5, Loft: 18°, Lie: 57,5° flex: Ladies
  • #7, Loft: 21°, Lie: 58° flex: Ladies.
Meer informatie
Name Callaway Mavrik Max Fairwaywood Ladies
Merk Callaway
Geslacht female
Shaft model UST Helium