Callaway Mavrik Max Fairwaywood

epic_flash_fairwaywood_1.jpg

Callaway Epic Flash FW TB

0001048237_0000_1.JPG

Callaway Mavrik Riptide Fairwaywood

Callaway Mavrik Max Fairwaywood

Normale prijs € 269,00 Vanaf € 249,99
Levertijd: direct leverbaar

Callaway Mavrik Max Fairwaywood Heren

Callaway is uniek in het ontwerpen van nieuwe clubs op basis van A.I. (Artificial Intelligence). Waar ze A.I. toepasten om de succesvolle Epic Flash te creëren, hebben ze dat doorgezet naar het ontwerpen van de allernieuwste lijn, de Mavrik!

Mavrik Fairway en de  Mavrik Max Fairway

Jumbo Golf biedt zowel de Mavrik Fairway als de Mavrik Max Fairway aan. Degene die op deze pagina wordt omschreven is de Mavrik Max Fairway (de linkse op onderstaande afbeelding).

De Mavrik Fairway is de snelste van de twee. Hiermee kun je de hoogste clubhead speed genereren en uiteindelijk ook de meeste afstand genereren. De Mavrik Max Fairway is degene die het makkelijkste is om te spelen en geschikt is voor een grote, brede groep golfers.

Flash Face

De Callaway Mavrik Max Fairway beschikt net als de Epic Flash over de revolutionaire Flash Face, maar nu nog verder door ontwikkeld, voor een nog beter en sterker clubblad, zodat jij nog vaker rechter zult zijn vanaf de tee en fairway. Flash Face zorgt er verder ook voor dat de ballen die je niet in het midden van het blad raakt, toch veel snelheid meekrijgen. 

Jailbreak

Naast Flash Face is de Mavrik ook voorzien van de unieke Callaway Jailbreak technologie; twee tralies die achter het clubblad zijn geplaatst om het clubhoofd stijver te maken, waardoor de energieoverdracht van club naar bal beter is.

Flex en Loft

Deze Callaway Mavrik Max Fairway wordt geleverd met een Project X Evenflow Riptide shaft en is verkrijgbaar in de volgende opties:

Rechtshandig:

  • #3, Loft: 15°, Lie: 57° flex: Light, Regular;
  • #5, Loft: 18°, Lie: 57,5° flex: Light, Regular.
Meer informatie
Name Callaway Mavrik Max Fairwaywood
Merk Callaway
Geslacht male
Shaft model Project X Evenflow